![]() |
Son Mesaj!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Son Mesaj!!!Allah vermesin; dönüşü olmayan bir yolculuğun eşiğinde cep telefonundan bir son mesaj atma şansınız olsa, kime, ne yazardınız? İddia doğruysa, Atlantik’te düşen uçağın bazı yolcuları, o can pazarında yakınlarına mesaj atmışlar ![]() Tanıdık bir itirafı değişik dillerde yollamışlar: “Seni seviyorum ![]() 11 Eylül’de New York’taki İkiz Kuleler’de de aynısı olmuştu ![]() Eşini arayan bir adam, zeminin ayakları altında gıcırdamaya başladığını söyledikten sonra, “Sen ve çocuklar benim için dünyalara bedelsiniz” diye ağlamıştı telefonda ![]() ![]() ![]() * * * Kanal D’de yeni bir yarışma programı başladı: “Kocam size emanet ![]() Yarışmada 5 kadın var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kocalar “ıslah için”, “Mutlu Evlilik Okulu”na yazdırılıyor ![]() Bu kampta uzmanlar 5 kocayı eşlerinin istediği yönde “düzeltiyor” ![]() Görgü ve davranış, giyim kuşam, dans, spor dersi alıyorlar ![]() Bir aile koçu onlara danışmanlık yapıyor ![]() ![]() ![]() * * * Kadınların ilk gün, şakayla karışık, pederşahi aileyi dipten sallayacak şikâyetler dile getirdiler: “Tırnağını yemesen”, “Koca göbeğini eritsen”, “Şiveni değiştirsen”, “Doğru dürüst giyinsen”, “Çocukla biraz da sen ilgilensen”, “Çok horlamasan”, “Sürekli uyuklamasan”, “Dans ederken ayağıma basmasan”, “Bu kadar dağınık olmasan” gibi temenniler yağdı ![]() Ama şikâyetlerin ortak paydası, sevgisizlikti ![]() Daha doğrusu sevginin ifade edilmez oluşu ![]() ![]() ![]() İlk günlerdeki romantik sürprizlerin, eve çiçekle gelmelerin, yemeğe çıkmaların bitmesi ![]() ![]() ![]() Hiçbir özel günün hatırlanmaması ![]() ![]() ![]() En yakışıklı yarışmacının eşi, “Bana güzel sözler söylemesini istiyorum” dedi ![]() Bir diğeri güzel sözden de geçmiş, “Muhabbet etsin benimle” diye yakarıyordu ![]() “Canımlı cicimli konuşmasını, biraz ruhumu okşayıcı davranmasını, içindeki romantik adamı canlandırmasını istiyorum” dedi bir başkası ![]() ![]() ![]() Evliliklerinin eskidiğinden yakınan Erzurumlu kadın, çok kilo aldığından ve kabalaştığından yakındığı eşine “Sana âşık olduğum zamanki haline dönmeni istiyorum” diye seslendi ![]() * * * Eski Türk filmlerinde hep köyden şehre gelen Kezban bu tür kurslar görürdü; zengin evin yakışıklı oğlunun gözüne girebilmek için ![]() ![]() ![]() İlk kez “düzeltilen”in cinsiyeti değişiyor ![]() Bu kez erkekler, eşlerinin gözüne girebilmek için dans dersi alıp spor yapıyor ![]() TV’nin ortalama ailelerdeki izlenilirliği düşünüldüğünde yarışmanın yaratacağı etkiyi gözlemek ilginç olacaktır ![]() Bu yazı için kıymetli olan ayrıntı ise şu: Ekrandaki şikâyetlere bakılırsa kadınlar, sanıldığı gibi yakışıklılık peşinde değiller ![]() Bir çift güzel söze hasretler ![]() ![]() ![]() Bir Türk erkeğine, 10 senelik eşine, hem de ekrandan “Seni seviyorum” dedirtmeye programın gücü yeter mi; yetse bile bu, seyreden ailelerde zincirleme reaksiyona yol açar mı, bilmem; ama ölümün eşiğinde atılan son mesajlara bakınca sadece şunu demek geçiyor içimden: “Büyük itiraf” için “son an”ı beklemeyin ![]() O son mesajda kime ne demek istiyorsanız, hemen şimdi deyin ![]() CAN DÜNDAR |
![]() |
![]() |
|