![]() |
Şelale Başında Ölümcül Poz |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Şelale Başında Ölümcül Poz![]() ŞELALE BAŞINDA ÖLÜMCÜL POZ 48 metrelik şelalenin kenarına kadar çıkan Özer Şimşek, el sallayıp poz verirken suya gömüldü ![]() Erzurum'da minibüs şoförü 37 yaşındaki Özer Şimşek, 31 Mayıs Pazar günü arkadaşlarıyla Tortum Şelalesi'ne pikniğe gitti ![]() ![]() Burada cep telefonunu arkadaşı Sadrettin Sarıaslan'a veren Özer Şimşek, fotoğrafının çekilmesini istedi ![]() ![]() ![]() ![]() 'BİR ANDA KAYBOLDU' Arkadaşı Sadrettin Sarıaslan, "Fotoğrafını çektiğim sırada bir anda kayboldu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Şelale Başında Ölümcül Poz |
![]() |
![]() |
#2 |
Aragorn561
|
![]() Cevap : Şelale Başında Ölümcül Pozironik teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
karabocek
|
![]() Cevap : Şelale Başında Ölümcül PozEtrafına bir tel ya da bariyer koysalardı, bu kadar yaklaşmazdık" dedi insanların tehlikeden uzak durmaları için illaki uyarılmaları gerek demekki, oraya çıkmalarını engellemenin tek yolu o bariyerleri koymaları mı, yani bariyer koymasalar senin aklın yok mu? hesap edemiyomusun oranın teklikeli oldugunu?? sinirlendim bak simdi, hep kabahat baskasında aranır nedense, hata ettik cıktık demiyoda ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Şelale Başında Ölümcül Poztrajikomik bir durum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|