Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adam, eğer, kocamı, misiniz

Şu Kocamı Adam Eder Misiniz?

Eski 06-03-2009   #1
yesimciwciw
Icon7

Şu Kocamı Adam Eder Misiniz?

ŞU KOCAMI ADAM EDER MİSİNİZ?

Birinin şikayeti dans ederken ayağına basması Diğeri koca göbekten dertli Birinin ki çok yakışıklı ama işe yaramaz

Kanal D'de yeni başlayan bir yarışma Türk izleyicisini ekrana bağlayacak gibi Çünkü özellikle kadınların en dertli olduğu konuya el atmış Evlendikten sonra değişen kocalar bu programda hizaya getiriliyor

Programın ismi "Kocam Size Emanet" İlk bölüme katılan yarışmacılar birbirinden ilginçti Yarışma 5 gün sürüyor ve eşlerin değişmesi üzerine kurulu Birinci olan 10 bin TL para alacak

KOCAMI BAŞTAN YARATIN

NELERİ DEĞİŞSİN İSTİYOR?
-Romantik ve özenli olmanı istiyorum
-Giyim tarzını değiştirmeni ve daha spor olmanı istiyorum
-Kilo vermeni ve fit olmanı istiyorum
-Çok uyumanı istemiyorum
-Horlamanı da istemiyorum
-Daha önceki haline, sana aşık olduğum zamandaki haline dönmeni istiyorum
Ali-Çiğdem Erzurumlu çifti "Evliliğimiz eskidi" diyerek söze başlıyor Çiğdem Hanım Kocasından yana bir hayli dertli

Başlıyor şikayetlerini saymaya;
-Her yere geç kalıyor Öyle ki bu düğününe bile geç kalmış kişi

-Bizi işyerindeki yanındaki çalışanları ile karıştırıyor Onlara davrandığı gibi emrediyor

-Bir de çok kilo aldı

KOCASINDAN YANA DERTLİ BİR KADIN DAHA
ONUN DERDİ DE DANS

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com