![]() |
Yoksa Bizans İstanbul’u Geri Mi Aldı? |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Yoksa Bizans İstanbul’u Geri Mi Aldı?![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Günler aynı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazan işim icabı, Sultanahmet taraflarına gitmekteyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fatih Sultan Mehmed bir SALI günü İstanbul’u fethetmiş ve bir CUMA günü Ayasofya’da namaz kılmıştı ![]() ![]() ![]() ![]() Bakınız, Yunanistan’da yapılan bir ankette, ankete katılanların % 37,9’u İstanbul’u “Kurtarılamamış Yunan toprağı” olarak görmekte ![]() ![]() AB’si, Amerika’sı, şunu, bunu, “İstanbul Müslümanların elinde kalamaz ![]() ![]() ![]() ![]() “ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Burada “550 sene” ifadesine dikkat etmeli ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İstanbul, 554 sene evvel Peygamber Efendimizin (asm) medhine mazhar olan Fatih Sultan Mehmed kumandasındaki “İSLAM” ordusu tarafından fethedilmiş ve ismi, İSLAMBOL” olmuştu ![]() ![]() ![]() Burhan Bozgeyik/ 01 ![]() ![]()
__________________
Bıçak soksan gölgeme, Sıcacık kanım damlar ![]() Girde bak bir ülkeme: Başsız başsız adamlar NFK ![]() GaLiBa Bu GeCe YaĞMuRDa GöKKuŞaĞı MiSali GüLeRKeN aĞLaMaNıN ZaMaNı
|
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Yoksa Bizans İstanbul’u Geri Mi Aldı? |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Yoksa Bizans İstanbul’u Geri Mi Aldı?Eeee nede olsa medenileştik,özgürleştik,isteyen istediği gibi yaşıyor dinini layıkıyla yaşamak isteyenler hariç tabii ki,ne imiş bağımsız bir devletmişiz,bu hikayeyi okuyan kendini savunmak için amerikadan izin alma mecburiyetini nasıl karşılıyor acaba,pkk yı dağda değil ankarada arayın diyenler neden bu sözü söylüyorlar,ekonomik alanda ımf ne diyorsa yapmak zorundayız,emperyalist bir gücün temel taşı olan bir kurum,kendileri haricindeki devletlerin güçlenip kendilerine her alanda rakip olmasına göz yumar mı sizce,ama biz yine inatla ımf yle yola devam ediyoruz,bizi aslımıza döndürecek tek şey millet olarak geçmişte olduğu gibi yine fedakerlık ederek kimisi arabasını kimisi parasını vererek dış ülkelere olan borcu kapatıp boynumuzdaki tasmayı çıkarmak olacaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İslam ahlakını tekrar geri kazanamadığımız sürece durum sadece daha kötüye gider ![]() ![]() ![]()
__________________
Milliyetçilik,faşizmin millete yutturulabilir halidir,aksini iddia edenler kendi milliyetçiliğini
savunanlara saygı duysunlar! Tek çare;Din birliğidir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|