![]() |
Cüneyt Arkın'dan Hayata Esprili Dönüş |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Cüneyt Arkın'dan Hayata Esprili Dönüş![]() CÜNEYT ARKIN'DAN HAYATA ESPRİLİ DÖNÜŞ! Bazı medya organlarında felç olduğu haberleri yayılan unutulmaz aktör Cüneyt Arkın, ameliyat sonrası odasına yürüyerek geldi ![]() Türk sinemasının önemli isimlerinden Cüneyt Arkın'a, omurilik ve boyun zedelenmesi teşhisi konuldu ![]() ![]() Yürürken bazı zorluklar çeken ve bu nedenle hastaneye başvuran 72 yaşındaki sinema sanatçısı Cüneyt Arkın ameliyat oldu ![]() ![]() Cüneyt Arkın'ın eşi Betül Arkın, "Ameliyat oldu ve tedavisi sürüyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazı medya organlarında çıkan ‘felç oldu’ haberini yalanlayan Betül Arkın, "Öyle bir şey yaşanmadı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Eşinin,"Ameliyat nedeniyle bir boyunluk takmak mecburiyetinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "KARARIMI VERMİŞTİM" Her gün fizik tedavi programına katıldığını ve bunun iyileşmesi için şart olduğunu belirten Arkın, "Doktorum beni sürünmekten, sefaletten kurtardı ![]() ![]() ![]() İlaçlar, uyku, dinlenme, fizik tedavi gibi konularda dikkat edeceğini belirten Arkın, "Benim sağlığımla ilgilenenlere; güzel insanlara teşekkür ediyorum" derken, canlı bağlantının son bölümünde, Banu Güven'in "Sizi tekrar burada ağırlamayı arzu ediyoruz" sorusuna; "Atla mı geleyim yoksa atsız mı?" esprisiyle yanıt verdi ![]()
|