![]() |
Aşk; Sadece 'Seni Seviyorum' Demek Değildir.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Aşk; Sadece 'Seni Seviyorum' Demek Değildir..AŞK ![]() ![]() ![]() Hz ![]() Hz ![]() Hz ![]() Hz ![]() Hz ![]() Hz ![]() Hz ![]() ![]() Hz ![]() Hz ![]() Hz ![]() Hz ![]() Hz ![]() Çöllere düşen Mecnun un gözlerinin dağlanmasıdır Bülbülün güle ötüşü, ölen sahibin başında bekleyen attır Ezan-ı Muhammed-i okununca felaha, kurtuluşa, namaza koşmaktır Kur'an-ı Kerim okununca anlamasan bile onu kalbinde hissetmektir Gönülden gelen bir Kelime-i Şehadettir ve Rasulunun adı anılınca göz yaşı dökmektir İSLAM ı doya doya yaşamaktır ![]() Aşk; Sadece kuru bi sevgi yada sonu belli bir macera hevesi değildir, Cânân'la bir CAN olmaktır, onu hergün daha fazla sevmektir, Aşk; sadece seni seviyorum demek değil, ALLAH için sevmektir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Aşk; Sadece 'Seni Seviyorum' Demek Değildir.. |
![]() |
![]() |
#2 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Aşk; Sadece 'Seni Seviyorum' Demek Değildir..Aşkı tarif etmek mümkün değil galiba kimbilir kaç türlü aşk vardır
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
1907merve
|
![]() Cevap : Aşk; Sadece 'Seni Seviyorum' Demek Değildir..Allah razı olsun ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Aşk; Sadece 'Seni Seviyorum' Demek Değildir..Amin ecmain canım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
TiFus
|
![]() Cevap : Aşk; Sadece 'Seni Seviyorum' Demek Değildir..Allah Razı Olsun |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
TiFus
|
![]() Cevap : Aşk; Sadece 'Seni Seviyorum' Demek Değildir..Ellerine Sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Aşk; Sadece 'Seni Seviyorum' Demek Değildir..Amin ecmain sağolasın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|