![]() |
Kırılmış Çok Şey Var Anne |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Kırılmış Çok Şey Var Anne![]() Aklımın yangınlarına inat üşür yüreğim ![]() Sorular, öğütler, dersler, kaybedişler… Titrek yüreğimde değeri yok hiçbirinin ![]() Kapımı açan asi rüzgâr, içeri savurur anıLarımı ![]() Pervasızca odama dağılır zamanlar ![]() Annemin kızgın sureti canlanır içimde ![]() “Toplayacağım anne”, “Çocuk yanımı bulabilirsem, düzelteceğim hepsini”… İnanmaz yine… Vazgeçerim diye… Kızgın gidişine hak verir ellerim ![]() Vazgeçerim ![]() Efkârım önüme düşer ![]() Islanır adımlarım ![]() Uykumu çalan geceler yağar sabahlara ![]() Başıma kitapların sayfaları uçuşur ![]() Biraz aşk, biraz coğrafya… Taşlaşır, adımlarım ![]() Biraz beyazı olmalı bu kâğıtların ![]() Penceremde kalır gözlerim ![]() Kırık kanatlar var pervazlarda ![]() Yağmurları kana bular, yaralı turnalar… Akşamı bulur vakit ![]() Yüreğimde aynı titreme… Odama gelme anne ![]() Açma kapımı, üşür yaralarım ![]() Toplamadım, toplayamadım yine zamanı ![]() Nereye dönsem üzerime devrilir, gecikmişliklerim ![]() Nazlı bir yıldıza aldanıp; keşke, kırmasaydım titrek lambamı ![]() Kırılmış çok şey var anne ![]() Raflarda yarım kalmış hayallerim dağınık… Kopkoyu bir duman; korkularım… “Topla” deme artık ![]() Anla ki yerinde her şey… Ayaklarım kanamasa yürüyemem artık, kızıl adımlarımı izler çocukluğum ![]() Kaybolursa; bulamam umudumu ![]() Yüreğime batmasa nazlı yıldızın parçaları, duygularım üşür ![]() Sızlamasa yüreğim, ölürüm anne… Yaza varmaz krizantemler ![]() Hercai menekşelere bahar zulümdür ![]() Anla beni anne ![]() Çabaladım, solacağımı bile bile, senin için… Yapraklarımı kaybettim, dallarım taşımadı sahte tebessümlerimi ![]() Yoruldum, çok yoruldum anne ![]() Düzen bensiz kurulmuş, ayak uyduramadım ![]() Odama gelme anne ![]() üşür yaralarım ![]() ![]() ![]()
|