Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Aşk & Sevgi - Bayanlar, Erkekler > Aşk & Sevgi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
aşk, dedikçe, dedin, dur

Ben Aşk Dedikçe Sen Dur Dedin

Eski 05-26-2009   #1
yesimciwciw
icon110

Ben Aşk Dedikçe Sen Dur Dedin

Gücüm kalmıyor sevgili Tükeniyorum Tüketiyorsun Ben seninle olmak istedikçe sen beni itiyorsun Seninle dolu içimi görmüyor ya da görmek istemiyorsun Sana her yeni gün bir adım daha yaklaşmaya çalıştıkça sen üç adım geri kaçıyorsun Görmeyi istemediğin yürek öylesine seninle doldu ki acıyor artık Söylediğin her söz, biraz daha dağlıyor yüreğimi "Seni seviyorum" diye haykırmak istedikçe dünyaya susturuyorsun, kapatıyorsun ağzımı Ama kaybediyorsun sevgili, aslında uzaklaşan kendin sanırken, beni itiyor kendinden uzaklaştırıyorsun Başka sevdalara yönelmek istemedikçe, buna beni zorluyorsun Korkuyorum bir gün seni sevmekten vazgeçerim diye

Gidecek misin diye sorma bana!
Gönderen sensin Ne ayrılmayı istedim senden, nede terk etmeyi seni
Nede bu yürekler dolusu aşka böylesine zamansız veda etmeyi
Senin kadar öfkeliyim bende, senin kadar endişeli
Bir dokunuşunla bin kenti yıkacak güç verirdin bana ama inandıramadım seni
Sen sorgularken beni kafanda, ben gözlerinin içine bakıyordum kuşkuyla Bir tek sözün bağlardı beni sana Oysa sen hep susmanın koynunda
O dünya ki;bazen minicik bir odada bazen kentin ortasında şekillendi Nasılda güzeldi�
Zaten sen varsın diye her şey güzeldi ama sen buna da inanmadın�
Ah bu sorular Yaşamak varken sevdayı delice niye boğarız sorularla? Nasıl ikna edebilirdim seni? Ben "aşk" dedikçe Sen "dur" dedin
Ben "seninleyim" dedikçe Sen "hayır" dedin
Zaten az konuşan sen, olumsuz ne kadar sözcük varsa bulup çıkardın ortaya Ben hiçbir şey diyemedim
Ne kadar zarar vermişim sana meğer nasıl değiştirmişim seni oysa hiç böyle düşünmemiştim Kimseye zarar vermek istememiştim Kimseyi olduğundan farklı bir hale getirmek değildi amacım Ama öyle oldu işte

Demek ki gitmelerin zamanı şimdi

"Rahat değilim" diyordun ya, rahat ol artık gülüşlerini saklamak için bir nedende kalmadı Tedirginliğinin sebebi de kalktı ortadan Gidişim yürekten değil, zorunluluktan Sanma ki bu toy sevgiyi başka kimliklerde taşırım Sanma ki benden sakladığın gülüşlerini yalancı yüzlerde ararım Senide götürüyorum yüreğimde Yokluğunu taşımayı da bilirim ben

Bulup bulup kaybettim seni!!! Ne yazık ki tozduman edemedim kuşkularını, ne yazık ki kalamadın bana Öpücüğümün kokusu kalacak kapının eşiğinde Kokladıkça bizi bir yanlışa mahkum ettiğini anlayacaksın

ben 'AŞK' dedikçe sen 'DUR' dedin

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com