![]() |
Dönsende Tanımaz Yüreğim Yüreğini... |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Dönsende Tanımaz Yüreğim Yüreğini... Sözlerim kesildi aniden,konuşamaz,yazamaz oldum…
Oysa vardı söyleyeceklerim sana dair… Ama bulamadım hangi kelime anlatır beni sana? Bulmak isterdim,bulup söylemek ![]() ![]() Belki…anlardın beni ![]() Sanki her söz eksik biraz seni anlatmaya,şaşırdım,nasıl olur da konuşamaz insan bu kadar anlatacak şeyi varken… Uzun zaman oldu karalayamadım iki satır ![]() Oldurmak isterdim, Belki…o zaman anlardın beni ![]() Sen gittin aşk bana kaldı,aşk yakışanda kalırmış ![]() Ardından siyah geceler kol gezdi yüreğimde, Ben sol yanımı öldürdüm de Siyah'a büründüm ![]() ![]() Yazamıyordum demiştim ya işte yazdım…acaba hiç yazmasamıydım? Ben seni aşk sanmıştım,yanılmışım…öyle olsan yanımda kalırdın ![]() Şimdi, seni sevdiğimi unut, Vazgectim seni sevmekten Dönsen de tanımaz yüreğim yüreğini,en iyisi unutmalı bu yalan olmuş ikiliyi
![]() |
Cevap : Dönsende Tanımaz Yüreğim Yüreğini... |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Dönsende Tanımaz Yüreğim Yüreğini...Şimdi, seni sevdiğimi unut, Vazgectim seni sevmekten Dönsen de tanımaz yüreğim yüreğini,en iyisi unutmalı bu yalan olmuş ikiliyi __________________ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|