![]() |
Cevap : Hangisi Daha Güzel |
![]() |
![]() |
#16 |
gülrüba
|
![]() Cevap : Hangisi Daha GüzelTac mahal tabikide zaten ben orada tac mahalden başka resim göremiyorum ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
delishhhh
|
![]() Cevap : Hangisi Daha GüzelKalıcı güzellik önemli olan taç mahal her zaman güzel ama kızın güzelliği geçici:) görürüm ben onu 20 yıl sonra ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Hangisi Daha GüzelAlıntı:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |||||
dejavu2009
|
![]() Cevap : Hangisi Daha Güzeltabiki Alıntı:
![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() :) Hepimiz hümanistiz ama erkek gözüyle değil ![]() ![]() ![]() Tabi ya, ne demek ![]() ![]() ![]() :) :) katılıyorum Biz mukayese etmiyoruz ki biz sadece soru soruyoruz :))) Alıntı:
![]() ![]() ![]() yanılma olasılığın varmı acaba ![]() ![]() ![]() Tac mahal da güzel biz inkar etmiyoruz ki! değil mi arkadaşlar? :) Alıntı:
Alıntı:
her zamnaki gibi delishhh sözünü söyledi ![]() ![]() ![]() Ben Öncelikle bütün bu güzel yorumlar için herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum ![]() ![]() ![]() Şimdi gelelim asıl soruya ![]() ![]() ![]() Taç Mahal kimin için yapıldı? ![]() Cevapları duyar gibi oluyorum ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
siLveRghoSt
|
![]() Cevap : Hangisi Daha Güzelunutmayalım ki taç mahalde böyle güzele duyulan bir aşk için yapılmış ![]() böyle güzeller ve paralı beyler oldukça daha ne taç mahaller yapılır ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
1907merve
|
![]() Cevap : Hangisi Daha GüzelBence ziyaretçisi daha güzel :D:D:D:D:D:D:D:D
![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
özgür666
|
![]() Cevap : Hangisi Daha GüzelİKİSİ DE BİRBİRİNDEN GÜZEL |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
reyf
|
![]() Cevap : Hangisi Daha Güzelikiside birbirinden güzel:) tamamlamışlar birirlerini
![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
burak97
|
![]() Cevap : Hangisi Daha GüzelBence İkiside Güzel
|