Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. |
|
|
#2776 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..beklerdim ama oyalanmak için yazıyorum işte
|
|
|
|
#2777 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Ben gibi desenize O halde son mesaj benim
|
|
#2778 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..neden olmasın derdim ama son mesaj bu fedakarlık yapamıyorum
|
|
|
|
#2779 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Fedakarlık beklemiyorum zaten Kendime güveniyorum son mesaj benim olucak![]()
|
|
|
|
#2780 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. burda tam tersi mi yazıyor acaba okur musunuz?
|
|
|
|
#2781 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Okurum tabi Gökkuşağı yazısını görmek için gözüme gözüme sokmanıza gerek yok
|
|
|
|
#2782 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..yağmur yağmıyor ki Gökkuşağı yazsın:) azıcık gece azıcık gündüz eşit yazıyor
|
|
|
|
#2783 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. Hayır efendim yanılıyorsunuz Eşitlik falan yok![]() Gökkuşağı için yağmura ihtiyacımız yok Teknoloji gelişti baya
|
|
|
|
#2784 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..evet haklısınız özellikle şelalelerde çok güzel Gökkuşağı oluşuyor ama son mesajın benim olmasına engel değil tabi ![]()
|
|
|
|
#2785 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Şelalelerde oluşan gökkuşağı engel değildir belki ama ben engel olabilirim kanımca
|
|
|
|
#2786 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..şimdilik öyle görünüyor son mesajdan ayağınızı kaydırma konusunda planlar hazırlamalıyım ![]()
|
|
|
|
#2787 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. Boşa kürek sallamaktan başka birşey olmaz Haince planlara yenik düşmem:cool: :)
|
|
|
|
#2788 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Bir kere haince değil sinsice yeni planlar yaparken bu gece size vereyim son mesajı ![]() :) oyun için teşekküerler iyi geceler
|
|
|
|
#2789 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Peki bakalım bu arada bizde boş durmayalım tabi ![]() Asıl ben teşekkür ederim İyi geceler
|
|
|
|
#2790 |
|
TiFus
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..OFF yine toplanmışsınız son mesaja şansınızı zorlamayın TiFus varken son mesaj size kalmazz |
|
|
|