|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
dinlenmeye, dünyam, gidiyorum, güzel, hoşçakal, şimdi |
![]() |
Şimdi Dinlenmeye Gidiyorum,Hoşçakal Güzel Dünyam |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Şimdi Dinlenmeye Gidiyorum,Hoşçakal Güzel Dünyam![]() sen bana git demedin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ve de bitti ![]() ![]() bitti ![]() ![]() bitti işte ![]() ![]() vedasız ![]() ![]() ![]() ![]() sen orada kaldın ![]() ![]() şimdi de oturmuş yazıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ona ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() en güzeli de bu ![]() ![]() ![]() ![]() kimbilir hangi eve girdim şu an hangi otobüs yolculuğunun cam kenarındayım ![]() ![]() tut ki ekmek kırıntıları yere dökülmesin diye açılmış bir sayfayım ![]() ![]() bir bakkal tezgahında ucuz şarap sarmak için hazır tutuluyor da olabilirim ![]() ![]() bir yatağın başucunda da ![]() ![]() peki sen ![]() ![]() belki hayali bir sevgilisin bir okur için ![]() ![]() ama olsun ![]() ![]() ![]() ![]() kime ne ![]() ![]() kara tahtaya tebeşirle yazılmış kelimeleri silmenin ne güç olduğunu hatırlıyormusun ![]() ![]() ![]() evet silinirdi ![]() ![]() ![]() ![]() ben de seni siliyorum yar ![]() ![]() hem de iz kalmamacasına ![]() ![]() ![]() ![]() ama ne gam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() senden sonra yemek yemedim ![]() ![]() senden sonra dışarı çıkarken hep şemsiyemi aldım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() senden sonra daha sıkı giyindim ![]() ![]() hiç üşümedim senden sonra ![]() ![]() senden sonra hep saatin ziliyle uyandım sabahlara senden sonra televizyon kumandasının 6 aydır ihtiyaç duyduğu pilleri aldım ![]() ![]() kahvaltıda gazete okumuyorum senden sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() senden sonra kokulu mum aydınlığını satın almadım mağazadan ![]() ![]() ![]() ayraç yoksunluğundan"okuna n yer kolay bulunsun" diye yüzüstü yatırılmış ![]() ![]() ![]() hiç kar yağmadı senden sonra bu gri kente ![]() ![]() senden sonra ben sarıyer'i sevdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() emek kafe'de sabah kahvaltılarında buldum defalarca ![]() ![]() istiklal caddesi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ben senden sonra yatarken anahtarı kapının üzerinden almadım ![]() ![]() ![]() sıkı sıkı da kilitledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() senden sonra senden sonra ![]() ![]() senden sonra ![]() ![]() ![]() ![]() ben de yoktum aslında ![]() ![]() ben senden sonra düş oldum ![]() ![]() HOŞÇAKAL ![]() ![]() ![]()
|