![]() |
Üniversite Kontenjanları Bir Daha Ki Haftaya |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
Üniversite Kontenjanları Bir Daha Ki Haftaya![]() ÜNİVERSİTE KONTENJANLARI BİR DAHA Kİ HAFTAYA YÖK Başkanı Prof ![]() ![]() ![]() YÖK Başkanı Prof ![]() ![]() ![]() Alınan bilgiye göre, toplantıda üniversitelerden gelen kontenjan isteklerini değerlendiren YÖK Genel Kurulu, üniversitelerin 2009-2010 akademik yılı öğrenci kontenjanlarının 28 Mayıs tarihinde gerçekleştirilecek toplantıda belirlenmesini kararlaştırdı ![]() Toplantıda ayrıca, Niğde Üniversitesi'nde gerçekleştirilen seçimlerde belirlenen 6 rektör aday adayıyla görüşme yapıldı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özcan, YÖK Genel Kurulu toplantısına verilen arada gazetecilerin sorularını yanıtladı ![]() Toplantıda kontenjanların ele alınıp alınmadığının sorulması üzerine Özcan, "Kontenjanları yapıyoruz ![]() ![]() ![]() YÖK Genel Kurulu toplantısında 25 fakülteye dekan ataması yapıldığını belirten Özcan, Niğde Üniversitesi rektör adayı adaylarıyla görüşme yapılacağını da söyledi ![]() "Tıp fakültelerinde artış ile ilgili bir planınız var mı?" sorusunu, Özcan, "Tıp fakültelerinde var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Özcan, "Milli Eğitim Bakanı Nimet Çubukçu ile bir araya gelmeyi düşünüyor musunuz?" sorusuna "Bir defa geldik zaten ![]() ![]() "Bakan Çubukçu'nun YÖK Genel Kurulu'na katılıp katılmayacağı" sorusuna karşılık Özcan, "Bize öyle bir şey söylemedi ama hoş gelsin sefa gelsin" dedi ![]() Özcan, "Danıştay'ın YÖK'ün öğretim üyesi dışındaki öğretim elemanları kadrosuna yapılacak atamalara ilişkin kararanın durdurulmasının" hatırlatılması üzerine de, "O karar bize gelmedi ![]() ![]() ![]()
|