05-21-2009
|
|
Equinox
|
Hayvanlar Aleminde Geyik
1 Kene: Abi ne güzel ekmek elden su gölden geçinip gidiyoruz di mi?
2 Kene: Evet bir dahaki gömlek değiştirme safhasına kadar rahatız
1 Kene: Abi ben şimdi gömlek değiştirsem Havalar da ısındı Malum kısa kollu gömlek giyelim
2 Kene: Ya hayret bir şey ya! Allah'ım o kadar parazit varken beni şununla muhatap ediyorsun ya Neyse!
1 Kene: Ya abi ne kızıyosun ya! Şurada iki dakika muhabbet edelim dedik
2 Kene: Oldu, çay da ister misin?
1 Kene: Abi sen hakikaten şaşırdın ha! Ya biz kanla besleniriz Kan içeriz Çay da nereden çıktı
2 Kene: Of be bitirdin beni Haluk! Ben gidip konak değiştiricem ya, bu böyle olmayacak 1 Uyuz: Kardeşim her gün deri altında karanlıktayız Sıkıldım ya Of ne kadar karamsalaştım ve bunaldım biliyor musun Uyuz oluyorum uyuz!
2 Uyuz: Kardeşim bir de bardağın dolu kısmına bak Her zaman boş kısmını görüp de üzüleceğine birazda seni sevenleri düşün Hayat her zaman yaşamaya değer dostum
1 Uyuz: Oğlum konuşturma beni şimdi Sıkıldım diyorum Daral geldi yaa!
2 Uyuz: Şimdi de sen uyuz ettin beni Ben gidiyorum başka deri altı bölgelere Yeter artık!
1 Uyuz: Demek sen de yalnız bıraktn beni Peki, öyle olsun
Cırcır Böceği: Şişt üstat nasılsın? Senin için nabza göre şerbet veriyor diyo sincaplar Benden duymuş olma ama arkandan konuşuyorlar Şekilden şekile giriyormuşsun Ben bukalemun kardeşim öyle bir şey yapmaz dedim ama
Bukalemun: İyi, şimdi git başımdan, avıma konsantre olmaya çalışıyorum
Cırcır Böceği: Sen konsantre meyve suyu musun hahaha nasıl espri ama?
Neyse ben laf taşımayı sevmem ama ağaçkakanlar  
Bukalemun: Bir dakika bekle, şu sineği bir yakalayayım, senin de icabına bakacağım ben  
Ağaçkakan: Bana bakın ulaan! Ben bu ağacın kralıyım Aksini iddia edeni oyarım!
Bukalemun: Bağırma be, iki dakika bağırma Zaten sabahtan beri kafamın dibinde tak tak tak diye gürültü çıkarıyorsun Senin yüzünden etrafta börtü böcük kalmadı be!
Ağaçkakan: Sen şaşı mısın? Bana bakarken bir gözün aşağıya ötekisi yukarıya bakıyor Bak seni bir veteriner hekime götürelim
Bukalemun: Off be! Anlatamadım galiba O iş bizde normal
Ağaçkakan: Güzel sürüngen kardeşim, söylemeyi unuttum Sana hayırlı bir kısmet buldum
Bukalemun: Yok ya, dur abi geliyorum yanına
Ağaçkakan: A, köftehor seni! Hemen kızardın kısmet lafını duyunca ha!
Bukalemun: Yok be ondan değil abicim, fon kırmızı da o bakımdan
Ağaçkakan: Hadi hadi yeme beni
Bukalemun: Hadi ya, kızardığım o kadar belli oluyor mu?
Papağan: Uf, sanki bir boşlukta hissediyorum kendimi Derin kaoslara mı sürükleniyorum ne?
Maymun: Bahadır, kalk gidelim okeye üçüncü ve dördüncü lazımmış abi
Papağan: Acaba hayatın anlamı nedir? Belki de daldan dala uçmak boşluktaki ruhuma pek bir ilaç olmuyor bu arada
Maymun: Bahadır Kankamsın ama olmuyo ya Sen beni hiç duymuyorsun Hadi eşli okey çevirelim İstersen batak da oynarız
Papağan: Sen git, ben gelmeyeyim Birden ilham geldi Şiir yazacağım
Maymun: Oo iki saattir maymuna çevirdin be abi! Ben gidiyorum Ama ben zaten maymun değil miyim?
Papağan: Yoksa benlik karmaşasında mısın çekirge O zaman beni dinle, ruhunu ve bedenini bir dizi eğitimden geçirmen gerekecek çekirge
Maymun: Alo ne çekirgesi, beni böcek mi yaptın? Olmadı ama
Papağan: Sus, sus ve içimdeki bu dinginliği bozma Bundan sonra ben senin öğreticinim Seni mükemmel bir savaşçı yapacağım
Maymun: Git kardeşim, ben oyun oynamaya gidiyorum Yediğin o meyveler fermente olmuş, kafayı bulmuşsun sen Hadi canım, bana müsaade
Sıçan: Ya iguana kardeş, gel de iki laf edelim
İguana: Edelim
Sıçan: Hiç sorma kardeş, geçende beni bir jauar kovaladı Elinden zor kurtuldum vallahi
İguana: Doğrudur
Sıçan: Hani jaguar bir şey değil, zehirli yılanlar da var buralarda Benim teyze oğlunu birine kaptırdık Aslında çok üzgünüm çook
İguana: Ya öyle mi?
Sıçan: İşte böyle Her zaman dolduracak bir şeyler hayatta Zaman nasıl geçiyor anlamıyorsun doğrusu Sen sen ol, sakın gece vakti ormana çıkma derim ben
İguana: Tamam
Sıçan: Ya, sen de hiç konuşmak istemiyor gibisin Sıktıysam seni gideyim ben
İguana: Yok canım
Sıçan: Ama kardeşim var ya, hiç muhabbete gelmiyorsun
İguana: Metabolizma meselesi Bizler soğukkanlı hayvanlarız Isı düştü mü, böyle oluyorum
Sıçan: Öyle desene be birader Ben de yanlış anladım Hayır, sebepsiz yere birbirimizi üzecektik
|
|
|