![]() |
Yeterki Eksiklik Kafamızda Olmasın |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Yeterki Eksiklik Kafamızda OlmasınJaponya'da bir çocuk 10 yaslarindayken bir trafik kazasi geçirmis ve sol kolunu kaybetmis
![]() ![]() ![]() Sol kolunu kaybetmekle birlikte, bu hayali de yikilan çocugunun büyük bir depresyona girdigini gören babasi, Japonya'nin ünlü bir Judo ustasina gidip yapilacak bir seyin olup olmadigini sormus ![]() ![]() Hoca: Getir çocugu ![]() ![]() ![]() Ertesi gün baba-ogul varmislar hocanin yanina ![]() ![]() Tamam demis ![]() ![]() ![]() Ertesi gün çocuk geldiginde hocasi ona bir hareket göstermis ve 'bu hareketi çalis 'demis ![]() Çocuk bir hafta ayni hareketi çalismis ![]() ![]() ![]() diye sormus ![]() Hocanin cevabi: -Çalismaya devam et olmus ![]() ![]() ![]() 2 ay,3 ay,6 ay derken çocuk okuldaki bir yilini doldurmus ![]() ![]() ![]() Hocanin yanina tekrar gitmis: Hocam bir yildir ayni hareketi yapiyorum bana baska hareket göstermeyecek misiniz? - Sen ayni hareketi çalis oglum ![]() ![]() ![]() 2 yil ,3 yil, 5 yil derken çocuk judodaki 10 ![]() ![]() Bir gün hocasi yanina gelip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 'Seni büyük turnuvaya yazdirdim ![]() ![]() ![]() Delikanli şok olmuş ![]() ![]() ![]() Ünlü judocularin katildigi turnuvada hiçbir sansinin olmayacagini düsünmüs; ama hocasina saygisindan ses çikarmamis ![]() Turnuvanin ilk günü delikanli ilk müsabakasina çikmis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Finalde delikanlinin karsisina ülkenin son on yilin yenilmeyen sampiyonu çikmis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tam bir üstat delikanli dayanamayip hocasini yanina kosmus ![]() ![]() ![]() ![]() Bende ise bir kol eksik ve bildigim tek bir hareket var ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -Olmaz demis hocasi ![]() ![]() ![]() Çaresiz çikmis müsabakaya ![]() ![]() > >hareketi yapmis ve tak ![]() ![]() -Hocam nasil oldu bu is ![]() ![]() ![]() Nasil oldu da ben kazandim ![]() -Bak oglum 10 yildir o hareketi çalisiyordun ![]() artik yeryüzünde o hareketi senden daha iyi yapan hiç kimse yok ![]() Bu bir, ikincisi de o hareketin tek bir karsi hareketi vardir ![]() Onun için de rakibinin senin sol kolundan tutmasi gerekir ![]() Bunu anlatan dostumuz bir de sunu ekledi: 'Insanlarin eksiklikleri bazen , ayni zamanda en güçlü taraflari olabilir: Ama yeter ki bu eksiklik kafalarımızda olmasin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|