![]() |
Gelme Artık... |
![]() |
![]() |
#1 |
jasmine
|
![]() Gelme Artık...Sevdim seni Seni sen olarak sevdim İlk sevmelerden sora tılsımı gider derler ya yalan! Ya da ilk seni sevmişim demek ki ![]() Başlamıştık ya hani resmimiz vardı nasıl mutlu işte sevdiğim aramızdaki farkı anladım bugün Sen yetinmeyi bilmedin ![]() ![]() ![]() Bedenim diyemesem de kalbim aldatmadı seni ![]() İlk gidişinde ay yüzün, yıldız saçların oldu ![]() ![]() ![]() yıllar geçti dönse keşke dedim döndün gülüm Kıymetimi anladı dedim ama gözlerin var ya o gözlerin işte onlardı seni bana anlatan ![]() ![]() ![]() Acı çekmiş ağlamış üzülmüş gözler ![]() ![]() ![]() Benim için yaş akmasını istemem ki başkası içindi Ama sen canım, canımı aldın bu son gidişinle Acımadan!!! Helal olsun derdim yine ama sözünü tutsaydın ya keşke Güvenmiştim sana ![]() ![]() ![]() Boşuna mı masada bitsin dedim gülüm Elbet vardı ki bir bildiğim Özeldin benim için özel Ama ben sende neydim görmeyi seçtim Koca bir hiç!!! Önemi yok artık gülüm ![]() ![]() ![]() Sen ayrılığı seçtin ![]() Biliyorum artık habersiziz birbirimizden ![]() ![]() Okumanı da istemezdim zaten bunu ![]() Işığındım senin farketmedin ![]() Farketmeni de istemem artık Güneşi bırakıp fener ararsın Ama inan sonunda bir mum bile bulamazsın Üzülüyorum ![]() ![]() Uyanma o bensiz rüyalardan Uyanırsan acı çeken taraf sen olursun Çünkü artık ben yokum ![]() Var olmak da istemiyorum ![]() Sevgimi küçük gören büyük insan İmkansız diye bir şey yok dediğim günü hatırla Ama artık var Biz beraber olamayız gülüm ![]() Kime diyorum ki ben Boşluğa iki satır yazı ile, O insan benden ben ondan habersizken ![]() Ama o yokken bile söylüyorum: Git artık, ardına bile bakma Bu canı çok yaktın çok üzüldü sana ![]() Kaybeden bu sefer ben olmadım ![]() Bekleyeni olmayan bir duraktasın artık Git!!! Gelme bir daha
![]() |
Cevap : Gelme Artık... |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Gelme Artık...Git artık, ardına bile bakma Bu canı çok yaktın çok üzüldü sana ![]() Kaybeden bu sefer ben olmadım ![]() Bekleyeni olmayan bir duraktasın artık Git!!! Gelme bir daha ![]() |
![]() |
![]() |
|