![]() |
Değişmeyen Değişim.... |
![]() |
![]() |
#1 |
jasmine
|
![]() Değişmeyen Değişim....Her şey degişti demi yabancı Mesela zaman değişti Yıl 2009 Mevsim de artık yaz değil Güneş kaçakları oynar Bak! Denizdeki balık değişti Semada kuş daha bir garip Farklı artık duyduğum ses Aldıgım nefes farklı Her şey değişti yabancı her sey Anamdan emdiğim süt değişti Hayata bakışım Umutlarim, hayallerim Kırmızı oyuncak arabam Turuncu çantali kız Çevreme bak yabancı çevreme Herkes farklı artık Kemal emmi nerede Ali dayı, Havva teyze Damak tadım bile değişti benim Çayın tadı farklı artık Yemeğin tuzu Gür sesiyle zidan değişti Sevgilerim değişti Kaçamak sevişmelerim, sevdiklerim Ve elbette sevenlerim Sen değiştin, ben değiştim Nerde benim alışkanlıklarım yabancı Üç sekerli çayım, tiklerim nerde Ayna karşısındaki ben Bakışlarım, seyre dalışlarim Hey! Sana diyorum ayna karşısındaki yabancı Sen farklısın Ben farklı Farklı yasama nedenim Farklı taptıgım insan Turuncu çantali farklı Hey! Sen de değiştin yabancı sevgili Elimi tutuşların Gözüme bakışlarin değisti Her sey farklı sevgiyle ilgili Farklı insanoğlundaki ilgi Ne sen eski sevgili Ne bende eski sevgi Ve sonunda fark ettim yabancı Değişimin değişmedigini fark ettim Değişim sende, bende, bizde Değişim her yerde Değişmeyen bir şey mi var Komiksin! Peki nerde?
|