![]() |
TELEVİZYON Karşısında 1095 Saat!!!!! |
![]() |
![]() |
#1 |
1907merve
|
![]() TELEVİZYON Karşısında 1095 Saat!!!!!Büyük emekler ve yüksek fiyatlarla ele geçen bir nimetin değerini herkes takdir eder ![]() ![]() ![]() İşin en garip tarafı da, bu nimetlerin en değerlisinin, en hoyrat bir şekilde israf edilmesidir ![]() ![]() ![]() ![]() Zaman deyince, onun en büyük düşmanı ister istemez akla geliyor: Televizyon ![]() Bu âletin ömrümüze mâliyetini hiç hesapladınız mı? Gelin beraber hesaplayalım ![]() Günde kaç saatiniz televizyon başında geçiyor? -Ortalama -belki de iyimser- bir hesapla 3 saat diyelim İlk başta pek ürkütücü gelmiyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi ikinci soru: Televizyon canavarının pençesinde can veren bu 1095 saat bize neler kazandırabilirdi? -Bu rakam bir öğrencinin bütün bir öğretim yılı boyunca gördüğü ders saatlerinden daha da büyük bir yekûndur ![]() ![]() 1095 saat içerisinde bir yabancı dili iyi seviyede öğrenmek mümkündür ![]() ![]() Kitap okumayı tercih ederseniz, ağır bir okuyuşla, 25bin sayfalık kitabı bu müddet içinde bitirmeniz mümkündür ![]() ![]() Eğer her bir harfi en az 10 ölümsüz sevap meyvesi veren Kur'an'ı okuyacak olsanız, bu 1095 saat, 10 tane hatim eder ![]() ![]() ![]() Bunlar birkaç misâlden ibaret ![]() ![]() ![]() ![]() Lâkin ins ve cin şeytanları insanı boş bırakmaz ki, alın teri dökerek kazandığımız parayı yakıp külünü savurur gibi harcadığımız ömür sermayesinin hesabını çıkaralım ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanlardan öylesi vardır ki, halkı fark ettirmeden ve hiçbir bilgiye dayanmaksızın Allah (c ![]() ![]() ![]() ![]() İblis dedi ki: "Madem ki insan yüzünden sen beni rahmetinden uzaklaştırdın; ben de senin doğru yolunda insanların önüne oturup yollarını keseceğim ![]() ![]() ![]() Kâfirler, "Bu Kur'an'ı dinlemeyin; onun ikazlarını tesirsiz bırakmak için mânâsız şeylerle dikkatleri dağıtın ![]() ![]()
![]() |
Cevap : TELEVİZYON Karşısında 1095 Saat!!!!! |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : TELEVİZYON Karşısında 1095 Saat!!!!!Rabb'im razı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yorumuna, yüreğine sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
TiFus
|
![]() Cevap : TELEVİZYON Karşısında 1095 Saat!!!!!Kesinlikle süper gerçekten ellerine sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
1907merve
|
![]() Cevap : TELEVİZYON Karşısında 1095 Saat!!!!!sizler sağolun arkadaşlarım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
_filiz_
|
![]() Cevap : TELEVİZYON Karşısında 1095 Saat!!!!!çok güzel bir konu olmuş ![]() |
![]() |
![]() |
|