Kapa Gözlerini |
05-18-2009 | #1 |
yesimciwciw
|
Kapa GözleriniSebepsizdir sevmeler, Göz aşinalığı yüreklerin Yağmur ıslattıysa kalpleri Ayrılık saatleri, Kavuşmalara gebe değilse Sen kapa gözlerini Ben saklanacağım Sen dinle rüzgarlarımı, Ben sana esmeyeceğim Sessizce, Kapına bırakıp , Gitmek istedim İki küçük gonca gülü Oysa, Yanına ,bırakıp gitmek isterdim Rüyalarımı ve özlemlerimi Ve gonca gülleri Hakkım değilmiş Anladım , Çok incindim, Çok uğraştım İzlerini silmek imkansız Resim Yeniden BoyutlandırılmıştırResmi Büyütmek için BurayaTıklayınız Orj: 687x450 Senden sonra, Yarım kaldı herşey Şarkılar, Resimler, Masada iki kadeh, Şiirler okunmadı Biterken biz, Bir yanım, sende kaldı Resim Yeniden BoyutlandırılmıştırResmi Büyütmek için BurayaTıklayınız Orj: 664x450 Işıklar sönünce, Aklıma gözlerin geliyor Sevgiler gecikince , Sözlerin geliyor Susuyorsun Susuyorum Korkuyorum uzaklıklarda sessizliklerde Sensizlik değil, Suskun kayboluşların korkutuyor Umutsuzluk değil Sevgisizlik değil Yok oluşuna katlanılmıyor Daha önce tanimazdim bu kasveti Seni tanirken de yoktu Bu çırpınışlar yüreğimde Sen yoksun ya şimdi Bende, O günlerden geriye, Bu özlem yüklü Bu şiirli , bu karamsar geceler kaldı Nerdesin ???
05-18-2009 | #2 |
TiFus
|
Cevap : Kapa GözleriniAh ah eski günleri hatırladım ellerine sağlık yeşim süpersin |
|