![]() |
Bir Defa Daha Söyle... |
![]() |
![]() |
#1 |
1907merve
|
![]() Bir Defa Daha Söyle...Cebrâîl aleyhisselâm dedi: - Yâ Rabbel âlemîn! Resûlullah (s ![]() ![]() ![]() ![]() Bayram günü idi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Allah (c ![]() ![]() ![]() Ebû Bekr (r ![]() ![]() ![]() ![]() Buyurdu ki, - Bir def'a dahâ söyle ![]() Bir def'a dahâ söyledi ![]() Ebû Bekr-i Sıddîk kaftanını çıkarıp, ona verdi ![]() ![]() ![]() ![]() - Yâ Bilâl ![]() ![]() ![]() Bilâl (r ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() - Nereye gidersin, yâ Bilâl! Sen mi söylersin, ben mi söyliyeyim ![]() Bilâl (r ![]() ![]() - Yâ ResûlAllah (c ![]() ![]() ![]() Buyurdular ki: - Yâ Bilâl! Bil ki, o a'mâ Cebrâîl-i emîndir ![]() ![]() ![]() ![]() Hazret-i Ebû Bekr, Bilâli bekler idi ![]() ![]() ![]() - Yâ Muhammed! Ebû Bekr-i Sıddîkı tecrübe ederdim ![]() ![]() ![]() - Bir nesneyi ki senin dostluğun uğruna vermiş olayım, artık o bana gerekmez ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Bir Defa Daha Söyle... |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Bir Defa Daha Söyle...Konularınızı İslami Yazılar & Hikayeler Bölümüne yaşıyorum ![]() ![]() Emeğinize sağlık ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Bir Defa Daha Söyle... |
![]() |
![]() |
#3 |
TiFus
|
![]() Cevap : Bir Defa Daha Söyle...Anlamlı bir metin ellerine sağlık |
![]() |
![]() |