![]() |
Kim Ne Dedi..? "Siyonizm" |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Kim Ne Dedi..? "Siyonizm"Winston Churchill İngiltere Eski Başbakanı, 1947 ![]() "Dünyada büyük bir olayın, büyük bir planın yapıldığını ve bizim de bu planda sadık bir uşak olarak hizmet edebildiğimizi görmeyen göz kördür ![]() Theodor Herzl Siyonist Lider ![]() "Ben İsrail’i zihnimde ve hayalimde kurdum ![]() ![]() Thomas Woodrow Wilson ABD Eski Başkanı ![]() "Benim düşünceme göre;Kutsal toprakları tekrar oranın insanlarıyla doldurmak zorundayız ![]() James Paul Warburg ABD Eski Senatörü ![]() "Sevseniz de sevmeseniz de, işgal ederek veya anlaşmayla bir dünya hükümetine kavuşacağız ![]() Arnold J ![]() İngiliz Tarihçi ![]() "Müslümanlarla yüzyıllarca savaştık, başaramadık ![]() ![]() ![]() ![]() Jimmy Carter ABD Eski Başkanı ![]() "İsrail’in başarısı politik bir mesele değildir ![]() ![]() ![]() Alder Smith İngiliz Yahudisi, 1906 ![]() "Yahudilerin Filistin’e tam ve kat’i dönüşü, yaklaşan (1 ![]() ![]() ![]() ![]() Ronald Reagan ABD Eski Başkanı ![]() "Armagedon’u yaşayacak nesil biz olabiliriz ![]() Jerry Falwell ABD’li Siyonist Politikacı ![]() "Uluslararası hukuk bütün dünya ülkeleri için geçerlidir, İsrail hariç ![]() Lord Curzon ![]() "İşte asıl bundan sonradır ki Türkler, eski satvet ve şevketlerine bir daha asla kavuşamayacaklardır ![]() ![]() Enver Paşa İttihat ve Terakki Cemiyeti Lideri 20 ![]() ![]() "Biz Sultan Hamid’i anlamadık… Biz Siyonistlere alet olduk… Bizi Beynelmilel Masonluk istismar etti ![]() ![]() Bill Clinton ABD Eski Başkanı ![]() "Kitab-ı Mukaddes’in dediği gibi, yapabileceklerimizi henüz ne gözlerimiz gördü, ne kulaklarımız işitti ve ne de zihinlerimiz hayal etti ![]() ![]() George Walker Bush ABD Eski Başkanı BOP Başkanı ![]() "Tanrı beni ilahi bir misyonla görevlendirdi ![]() ![]() ![]() ![]() Bülent Arınç AKP Manisa Milletvekili Masonlardan Ödül Alırken - 2003 ![]() "Siz veren elsiniz ve veren el alan elden üstündür ![]() Abdullah Gül AKP Kayseri Milletvekili Takvim Gazetesi Mülakatı - 15 Mayıs 2006 ![]() "Dünya barışı için, barışı korumak, barışı yapmak için, son 50 senede dünyada en çok Amerikalılar kendi çocuklarını feda etmişlerdir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Recep Tayyip ErdoğanTürkiye Cumhuriyeti Başbakanı The Wall Street Journal March 31st - 2003 ![]() --- We further hope and pray that the brave young men and women return home with the lowest possible casualties, and the suffering in Iraq ends as soon as possible ![]() ![]() ![]() "ABD’nin Irakta savaşan kahraman bay ve bayan askerlerin en az zayiatla ülkelerine mümkün olan en az zamanda dönmeleri temennisi ile duacıyız ![]() ![]() ![]()
![]() |
|