Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın? |
|
|
#46 |
|
Equinox
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?:) ![]() çalışmaz fazla prensipleri var
|
|
|
|
#47 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?Gizli ajan, sağ gösterip sol vurabilir
|
|
#48 |
|
Equinox
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?işe almam işinin başında durmaz gibi ![]()
|
|
|
|
#49 |
|
TiFus
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?FBI için çalışıyor bize türk lazım haydi bay bay =) |
|
|
|
#50 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?Tecrübeli eleman arıyorum :) Üzgünüm, iyi günler dilerim ![]() :D |
|
|
|
#51 |
|
aysem
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?ya ben kendımden ıyıse hele hıc sokmam onu kapıdan ![]()
|
|
|
|
#52 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?Agresif bir üye yumuşak başlı olması şart
|
|
|
|
#53 |
|
siLveRghoSt
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?yazacak birşey bulamadım canım öyle istiyor işe almıyorum |
|
|
|
#54 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?Allah bilir canı ister işe de gelmez, yok olmaz alamam işe
|
|
|
|
#55 |
|
siLveRghoSt
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?kriz var zaten küçülme yoluna gidiyoruz bir eleman daha alamam |
|
|
|
#56 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?Annem tanımadığın insanları işe alma dedi
|
|
|
|
#57 |
|
siLveRghoSt
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?bende anneme sordum işe alabilirsin dedi ama duygusal davrandığından anne işte ![]() ![]() ![]() ![]() yine de taviz yok ![]()
|
|
|
|
#58 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?Anne sözü dinlemeyen gün gelir patron sözüde dinlemz (:
|
|
|
|
#59 |
|
siLveRghoSt
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?herşeye de bahane buluyor anlaşmak zor olur :frown:
|
|
|
|
#60 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Patron Sensin..Üsttekini Neden İşe Almazsın?Az biraz asi galiba Öfkesine gem vuramıyor![]() Müşterileri kaçırır (:
|
|
|
|