![]() |
Yalansın Yüreğime |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Yalansın Yüreğime![]() Anlarım, Gece çökünce şu köhne şehre , Yıldızların sen gibi parlamasını ![]() ![]() Anlarım, Bulut kaplayan her köşe başında Gölgenin gölgem olmasını ![]() ![]() ![]() Bir elim kalem tutmuş,yine sensizliklerle dolu gönlüm isyan geceleri yazıyor ![]() Dualar ediyorum ardın sıra seni unutmak için ama nedenini bilmediğim bir sen var yanımda, tıpkı gidişinde olduğu gibi ![]() Nedensiz ve sevgisiz koca bir hayatın içindeyim ![]() nefretin kadar yalnız ve umutsuzum bu hayattan ![]() Yaşantım sadece korkaklığımdan ![]() ![]() Seni unutup,hayatımdan söküp bir köşeye,anılara, öylece bırakıp yeniden sensiz doğabilmek ![]() ![]() Ne gecede gece var,nede bende ben kaldı ![]() Bir yalnız yağmur olmuş gözlerim ve öylece duruyorum zamana karşı ![]() ![]() Yine yağmurun adı yağmur kalacak ![]() ![]() Anlarsın, Bu utangaç sözlerin koynunda, Dilim varmıyor diline dokunmaya ![]() ![]() Dönüp ardından bakarken sana, Elim varmıyor eline dokunmaya ![]() ![]() ![]() Anlarsın, Bir Allah'a yalvarıyorum bir sana, Tüm yalvarışlar gördüm ki boşa ![]() ![]() Yalansın gönlüme,yalansın yüreğime, Elin elime değse,yalansın bedenime ![]() ![]() ![]()
|