Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Beslenme, Diyet ve Sağlık

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
adamı, bozarmış, erkek, harbi, kozmetik

Kozmetik Erkek Adamı Harbi Bozarmış

Eski 05-14-2009   #1
yesimciwciw
icon111

Kozmetik Erkek Adamı Harbi Bozarmış

KOZMETİK ERKEK ADAMI HARBİ BOZARMIŞ

Birçok gıda, kozmetik ve temizlik ürününde kullanılan katkı maddeleri erkeğin cinsel yaşamını tehlikeye attığı açıklandı

Medical Research Council'in önde gelen bilim adamlarından Profesör Richard Sharpe tarafından yapılan araştırmaya göre birçok gıda, kozmetik ve temizlik ürününde kullanılan katkı maddeleri, erkeğin cinsel gücünü tehlikeye atıyor

BBC'nin haberine göre Sharpe, insanları ve doğayı zararlı kimyasallardan korumak için çalışan yardım kuruluşu CHEM Trust'a, kimyasal katkı maddeleriyle erkeğin cinsel gücü arasındaki bağlantıyı kanıtlayan bir rapor sundu

Sharpe, hormon bozukluğuna yol açan söz konusu kimyasalların, erkekleri daha anne karnındayken "kadınsılaştırdığını" ileri sürdü
Doğum sırasında meydana gelen bozukluk sayısındaki artış, testis kanseri ve sperm sayısının azalmasıyla, bazı ürünlerdeki kimyasal katkılar arasında bağ kuran Sharpe, hormon bozukluğuna yol açan katkı maddelerinin, erkeklik hormonlarının sağlıklı çalışmamasından kısmen de olsa sorumlu olduğunu belirtti

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Kozmetik Erkek Adamı Harbi Bozarmış

Eski 05-14-2009   #2
gencer20

sadece bunlar değil bence çevremizdeki herşey telefondan tutun yediğin simide kadar eski insanlar bunlar olmadığı için okadar uzun yaşıyorlardı bence çok güzel bir konuya değinmişsiniz eline sağlık
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-14-2009   #3
TiFus

Ellerine sağlık yeşim ama bence kozmetik estetik gibi şeyler erkekliği bozmaz ben gidip erkek kız gibi giyinsin makyaj yapsın demiyorum fakat biraz makyaj karizmayı arttırır cinsel bakımdan bakarsak zararlı olabilir fazla olcağını sanmam
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-15-2009   #4
yesimciwciw
Icon46

Alıntı:
TiFus tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Ellerine sağlık yeşim ama bence kozmetik estetik gibi şeyler erkekliği bozmaz ben gidip erkek kız gibi giyinsin makyaj yapsın demiyorum fakat biraz makyaj karizmayı arttırır cinsel bakımdan bakarsak zararlı olabilir fazla olcağını sanmam

Valla erkekte makyaja falan karşıyım ama tabiki bakımını yapsın,güzel koksun,kremini sürsün ama makyajmış oymuş buymuş ben buna karşıyım
Kimse üstüne alınmasın makyaj yapan,sürme vs süren erkeklere sözüm :)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 05-15-2009   #5
yesimciwciw

Alıntı:
gencer20 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
sadece bunlar değil bence çevremizdeki herşey telefondan tutun yediğin simide kadar eski insanlar bunlar olmadığı için okadar uzun yaşıyorlardı bence çok güzel bir konuya değinmişsiniz eline sağlık

Bencede güzel bir konu arkadaşım sana katılıyorum teşekkürler:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com