![]() |
Demet Akalın - Mucize |
![]() |
![]() |
#1 |
ysnkrks
|
![]() Demet Akalın - MucizeNe oldu da biz bu duruma geldik Az mı sevdik,çok mu sevdik Biz nerde hata yaptık? Düşünüyorum,bulamıyorum İşin içinden çıkamıyorum ![]() ![]() ![]() Şimdi gördüm,çok şaşırdım Yeni mi geldin?Burda mıydın? Oysa bir ara hep aklımdaydın ![]() ![]() İsim neydi?,çıkaramadım Adın neydi?,hatırlamadım ![]() ![]() ![]() Herşey çok güzel gidiyordu Konuşuyorduk,anlaşıyorduk Günler çok çabuk geçiyordu Deniyorduk,başarıyorduk inan ![]() ![]() ![]() Hatırlatayım müsadenle, Fazla değil,geçen sene Biz ayrıldık,seve seve Barışmamız bir mucize ![]() ![]() ![]() Hatırlatayım müsadenle, Fazla değil,geçen sene Biz ayrıldık,seve seve Barışmamız bir mucize ![]() ![]() ![]() (barışmamız bir mucize) (bir mucize) (barışmamız bir mucize) Şimdi gördüm,çok şaşırdım Yeni mi geldin?Burda mıydın? Oysa bir ara hep aklımdaydın ![]() ![]() İsim neydi?,çıkaramadım Adın neydi?,hatırlamadım ![]() ![]() ![]() Herşey çok güzel gidiyordu Konuşuyorduk,anlaşıyorduk Günler çok çabuk geçiyordu Deniyorduk,başarıyorduk inan ![]() ![]() ![]() Hatırlatayım müsadenle, Fazla değil,geçen sene Biz ayrıldık,seve seve Barışmamız bir mucize ![]() ![]() ![]() Hatırlatayım müsadenle, Fazla değil,geçen sene Biz ayrıldık,seve seve Barışmamız bir mucize ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|