![]() |
Güllerin Efendisi |
![]() |
![]() |
#1 |
haticee
|
![]() Güllerin Efendisi![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıllarca ufkuna bakan gözlerim Cemalini ister canım efendim ![]() Seni anlatmaktan aciz sözlerim Her an erimekte canım efendim ![]() Hayat eksenimin sonsuz odaĝı ŎksÜz ve yetimlerin sıĝınaĝı Sen sabah yıldızlarının ışıĝı Sen şefkat elçisi canım efendim ![]() Lahuti bir sefer olsa da gitsem ![]() ![]() ![]() Kumlara batsam ayaĝına dÜşsem GÜl Ravzan'a varıp kendimden geçsem Sen sevda iksiri canım efendim ![]() Ay yÜzlÜ gÜzel sözlÜ hem sultanım Fedadır can canan ve bÜtÜn varım Seninle olmaktır en gÜzel kararım Sen gÜllerin şahı canım efendim ![]() Buzlar erir içimde bitmez savaş GönlÜmde bir hÜzÜn gözÜmde yaş Sensizlik içimde kordan bir telaş Kalbimin barışı canım efendim ![]() Alemlere rahmet rÜzgarısın sen Kur'an kiliminde en gÜzel desen Benim de rÜyama bir defa gelsen Can dayanmaz oldu canım efendim ![]() ![]() ![]()
![]() |
|