Eurovizyon Şarkı Yarışması :( |
|
|
#1 |
|
dejavu2009
|
Eurovizyon Şarkı Yarışması :(Şu an şarkı yarışmasını dinliyorum ![]() ![]() ![]() Ama o da ne herhalde benimle aynı fikirdesiniz ![]() ![]() ![]() Bu ses ne böyle? Kulaklarıma inanamadım? Herhalde işimiz zor gibi gözüküyor ![]() ![]() ![]() 23:48 |
|
Cevap : Eurovizyon Şarkı Yarışması :( |
|
|
#2 | |
|
KRDNZ
|
Cevap : Eurovizyon Şarkı Yarışması :(Alıntı:
Daha çok Hadise'nin vücut gösterisi olmuş
|
|
|
|
|
#3 |
|
dejavu2009
|
|
|
|
#5 |
|
dejavu2009
|
|
|
|
#6 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Eurovizyon Şarkı Yarışması :(Şarkıyı dinlemekten sıkıldımda mı bu kadar kötü geldi yoksa gerçekten kötümüydü? Nakarat kısmında özellikle Hadise'nin sesi hiç çıkmıyordu Arkada ki adamda çok uyumsuz olmuştu Kısacası beğenmedim daha güzel bi sahne gösterisi bekliyordum![]() ![]()
|
|
#7 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Eurovizyon Şarkı Yarışması :(Gerçek bir sanatçı yarışmaya katılsınki destekleyelim
|
|
#8 | |
|
dejavu2009
|
Cevap : Eurovizyon Şarkı Yarışması :)Alıntı:
Arka fonda başka biri söylüyor ![]() ![]() ![]() Çok fena ya ![]() ![]() ![]() Buradan dinleyebilirsiniz ![]() ![]() İzlesene com : Video - hadise eurovision 2009 yarı final
|
|
|
|
|
#9 |
|
dejavu2009
|
|
|
|
#10 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Eurovizyon Şarkı Yarışması :(Bu sesle dördüncülük çok bile sesini hor kullandı yarışma öncesi yarışmaya katılacaksan havalanma : ) Alırlar böyle havanı en iyi sertap erener temsil etmişti seside çok güzeldi ben şarkısını sevmem ama ses önemli 1 seçilende o kadar güzel söyleyemedi hadisenin dediği gibi tatlı bir çocuktu ondan kazandı bencede |
|
|
|
#11 |
|
coolbastı
|
Cevap : Eurovizyon Şarkı Yarışması :(sende bana teşekkür et yoksa daha etmem :P |
|
|
|
#12 | |
|
karabocek
|
Cevap : Eurovizyon Şarkı Yarışması :(Alıntı:
liği de haketti![]()
|
|