Cevap : Forumda 5 kişiye Çiçek Ver.. :) |
|
|
#91 | |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : Forumda 5 kişiye Çiçek Ver.. :)Alıntı:
Çok sağol ya Eksik olma Artık ne demek istedinse bana Sende kaktüslere layıksın ama ben göndermiyorumm
|
|
|
#92 |
|
JOKER
|
Cevap : Forumda 5 kişiye Çiçek Ver.. :)![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :2 4:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :2 4:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :2 4:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :2 4:![]() ![]()
|
|
#93 |
|
yesimciwciw
|
Cevap : Forumda 5 kişiye Çiçek Ver.. :)Teşekkürler arkadaşım çook güzel görünüyor bu çiçeği sevdim=)
|
|
#94 |
|
sahtekar_şeytan
|
Cevap : Forumda 5 kişiye Çiçek Ver.. :)kaplan gülgüzeli ermer_yar seyifo gothicc_girll26 |
|
|
|
#95 |
|
seyito
|
Cevap : Forumda 5 kişiye Çiçek Ver.. :)Sevgili eşim(yeni üye oldu) Bıdık :) Çk güzel paylaşımları için: Yeşimcivciv :) Yorumlarını çok beğendiğim: gülrüba :) Forumsinsinin yaramaz çocuğu:taco :) ve gözyaşına :) |
|
|
|
#96 |
|
yesimciwciw
|
|
|
|
#97 |
|
seyito
|
Cevap : Forumda 5 kişiye Çiçek Ver.. :)Asıl ben teşekkür ederim :) |
|
|
|
#98 |
|
yesimciwciw
|
|
|
|
#99 |
|
yesimciwciw
|
Cevap : Forumda 5 kişiye Çiçek Ver.. :)![]() Bende Bu Güzel Çiçekleri Tüm ForumSinsi Üyelerine Armağan Ediyorum:) |
|
|
|
#100 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Forumda 5 kişiye Çiçek Ver.. :)Seyito yeni gördüm çiçekler için teşekkürler
|
|
#101 |
|
seyito
|
|
|
|
#102 |
|
JOKER
|
Cevap : Forumda 5 kişiye Çiçek Ver.. :)bayadır kimseye çicek vermiyodum ![]() ![]() Gökkuşağı KRDZ sudenaz su perisi equnoks ![]() |
|
|
|
#103 |
|
Equinox
|
Cevap : Forumda 5 kişiye Çiçek Ver.. :)teşekkür ederim JOKER Bunlar da benden![]() ![]() ![]() siLveRghoSt GöKKuŞaĞı KRDNZ JOKER Berna |
|
|
|
#104 | |
|
gülrüba
|
Cevap : Forumda 5 kişiye Çiçek Ver.. :)Alıntı:
buda benden :) Gökkuşağı KRDNZ Şengül KAPLAN Gözyaşı bbk Seyito bıdık Yesinciwciw Joker Sudenaz Eguinox su_perisi bonsoir VANDETDA ysnkrks biraz çok oldu napıyım kimsenin gönlü kalmasın :)) çiçeklerimde biraz fazla olucak :))![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme![]() Tevazu sahibi ol zira en halis ziynet alçak gönüllülüktür ![]() Mütevazi olan kimse en güzel ziyneti takınmıştır ![]() Mü,min Mü,min Kardeşinin Örtüsüdür
![]() |
|
|
|
|
#105 |
|
|
Cevap : Forumda 5 kişiye Çiçek Ver.. :)Sevgili gülrüba çok teşekkürler hepside birbirinden güzel zaten:) bende joker,Gözyaşı,Gülrüba,Gökkuşağı ve equinoa gönderiyorum güllerimi:)
|
|
|
|