![]() |
Yolun Açık Olsun Bensizliğe... |
![]() |
![]() |
#1 |
yesimciwciw
|
![]() Yolun Açık Olsun Bensizliğe...![]() Gücüm yok daha fazla tutamam seni ! Kararlıysan çek git sevgilim ![]() ![]() Unutamam değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki arasıra nedensiz durup dururken gözlerim dolduğunda, Hayata karşı isyanlarım olucaksın ![]() ![]() ![]() Sen beni düşünme ! Sana olan sevgimi nasıl büyüttüysem , Acınıda öyle bir yücelikle kalbime gömerim ![]() ![]() ![]() Hadi sevgilim git artık durma öyle karşımda , Git ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Git ![]() ![]() ![]() ![]() Biraz daha durursan tutamayacağım gözyaşlarımı ![]() ![]() Bilirim,dayanamazsın sen benim gözümden akan bir damla gözyaşına !! Onun için çabuk Git ![]() ![]() ![]() "Kara gözlerinden bir damla yaş düşünce ![]() ![]() Hüzün,keder yüreğime saplanır" ![]() ![]() ![]() Şimdi ise hem kendi yüreğine hüzün ve keder saplıyorsun ,, Hemde benim yüreğime büyük bir yara açıyorsun ![]() ![]() " ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aklına benim gelmeyeceğime inanıyorsan ![]() ![]() ![]() ![]() ağlamaklı hissettiğinde Gözlerin benim omzumu aramayacaksa ![]() ![]() olmamı istemeyeceksen ![]() ![]() !!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|