![]() |
Bir Daha Gül Yüzlüm Demem Sana.. |
![]() |
![]() |
#1 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Bir Daha Gül Yüzlüm Demem Sana.. BIR DAHA GÜL YÜZLÜM DEMEM SANA!
Gül Yüzlülerden biri yeryüzünde yasarken ,O nun önünde küçüklügünü bilerek secde edip , yüzünü yere sürdügü bir günün sabahinda içinden gelerek derki: Yüce yaratanim ,Var edenim ! ![]() ![]() Bugün bana sevgili kullarindan birini gönder de ,onu senin serefine doyurayim ve agirlayayim ![]() Ve gül yüzlü gönülden istenenlerin mutlaka yerine getirildigini bilerek beklemeye baslar ![]() Derken aksama dogru kapisi çalinir ![]() Hemen sevinçle kosarak kapiyi açar ![]() ![]() Zira gelen tepeden tirnaga siyahlar giyinmis o zamanin inanmayanlarin baskanidir ![]() Gül yüzlü kendini toparlayip,belki kalbi yumusamis, yaratani ve onun elçisini kabule gelmistir diye düsünerek onu içeri alir ![]() Ve onunla konusmaya baslar ![]() Ancak onun hiç degismedigini inançsizlikta israr ettigini görür ![]() Onu ikna etmek için çok çalisir ![]() Ama adam bir türlü yola gelmez ve yanlis yolundan dönmez ![]() Gül yüzlü bunun üzerine, düzelmedigini görünce, onu yemege alikoymaktan vazgeçer ondan sikildigini belli ederek adami kibarca kapi disari eder ![]() Bu sefer adami savdiktan sonra içinde bir sikinti, gögsünde bir daralma hasil olur Ve derhal! yaratana yönelip secde ederek O'ndan bilmeyerek bir suç isledi ise lütfen bagislanmasini diler ![]() Yüce yaratan gönlüne sesle dolarak derki: Gül yüzlüm ! Git o kulumu bul ve onu doyur ,agirla Yoksa bir daha gül yüzlüm demem sana ! Gül yüzlü küçülüp titreyerek ,Yaratanindan defalarca af diler, ve derhal adami bulmak için disari çikar ![]() ![]() Adam gelmek istemedigini söyler, bunun üzerine gül yüzlü ona gelmesi için yalvarmaya baslar ![]() Adam sasirir ve bu israrin sebebini bir türlü kestiremez, ve der ben ALLAH'a ve sana inanmiyorum ![]() Benimle bosuna ugrasma ![]() Bana ziyafet verirsen degisecek sana ve ALLAH'a inanacak degilim ![]() Gül yüzlü hayir der Senden böyle bir sey istemiyorum ![]() Seni sadece seviyor ve agirlamak istiyorum ![]() Istedigin gibi düsünmek de serbestsin ![]() Ne olur gel artik kirma beni ![]() Adam böylesine karsiliksiz ve gönülden bir daveti daha fazla reddetmez ve Sen ey gül yüzlü ! degismeyecegime göre söyler misin ille de gelmemi istemen nedendir? diye sorar Gönlü sevgi ile dolu gül yüzlü adami söyle bir süzdükten sonra adami bakislariyla oksarcasina su sözleri söyler: ALLAH'im aksam üstü seni zorladigim, üzdügüm ve yemege alikoymadigim için beni suçladi ![]() Seni bulup gönlünü kazanmasam,ismimi gül yüzlülerin defterinden silecegini söyledi ![]() Ve simdi dostum senin elindeyim ![]() Beni Affet! Adam daha da sasirarak gönlü simdiye kadar duymadigi bir sevinçle ve gözü yasla dolarak söyle konusur Gül yüzlüm ! iste simdi içimdeki süphe dügümü çok sükür çözüldü ![]() Su an gönlümde öyle bir güzel günes dogdu ki!içim isindi ve aydinlandi ![]() Böylesine sevgi dolu bir ALLAH'a ve O'nun böylesine alçakgönüllü, güzel huylu gül yüzlüsüne inanmamak için sebep kalmadi artik ![]() Simdi emrindeyim, söyle nereye istersen oraya gidelim ![]() Ve ikisi de kol kola konusa konusa, sevinçten uçarcasina yürümeye basladilar gül yüzlünün götürdügü yere ![]() ![]() ![]() Gökte melekler sevinçten bayram ediyor ve yaratan gülümsüyordu |
![]() |
![]() |
|