Mutlu Yıllar Gülrüba |
|
|
#1 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Mutlu Yıllar Gülrüba![]() ![]() Dün Sevgili Gülrüba'nın doğum günüymüş Malesef biraz geç bilgimiz oldu![]() ![]() ![]() ![]() İyi ki doğdun Gülrüba Nice mutlu yıllara Ailenle,sevdiklerinle beraber sağlıklı ömürler inşallah![]() ![]() ![]() ![]()
Cevap : Mutlu Yıllar Gülrüba |
|
|
#2 |
|
delishhhh
|
Cevap : Mutlu Yıllar Gülrübauzun ve sağlıklı bir ömür dileğiyle |
|
|
|
#3 |
|
yesimciwciw
|
Cevap : Mutlu Yıllar Gülrüba![]() ![]() ![]() ![]() Nice Yıllara Sevgili Gülruba :)İyiki Doğdun
|
|
#4 |
|
KRDNZ
|
Cevap : Mutlu Yıllar GülrübaSAğlıklı huzur içinde güzel yıllar dilerim Sevgili Gülrüba:) Herşey gönlünce olsun ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
meLankoLik_asaLet
|
Cevap : Mutlu Yıllar Gülrübahayrlı, sağlıklı, uzun ömürler dilerim ![]() ![]() |
|
|
|
#6 |
|
|
Cevap : Mutlu Yıllar Gülrüba![]() Nice mutlu,sağlıkla,huzurlu ve sevdiklerinle beraber yıllar inşallah ![]() ![]() :) |
|
|
|
#7 |
|
Şengül Şirin
|
Cevap : Mutlu Yıllar GülrübaDoğum günün kutlu olsun daha nicemutlu yıllara
|
|
|
|
#8 |
|
bıdık
|
Cevap : Mutlu Yıllar GülrübaMutlu ve sağlıklı nice yıllara:)
|
|
#9 |
|
Equinox
|
Cevap : Mutlu Yıllar GülrübaNice mutlu yıllara yeni yaşın kutlu olsun
|
|
|
|
#10 | |||
|
gülrüba
|
Cevap : Mutlu Yıllar GülrübaAlıntı:
Alıntı:
Alıntı:
çoooooooooooooooooooooooook sağolun gerçekten beni çoook mutlu ettiniz Mevlam cümlenizden razıolsun canlar hepinize tek tek teşekkür ederim ![]()
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme![]() Tevazu sahibi ol zira en halis ziynet alçak gönüllülüktür ![]() Mütevazi olan kimse en güzel ziyneti takınmıştır ![]() Mü,min Mü,min Kardeşinin Örtüsüdür
![]() |
|||
|
|
|
#11 |
|
yesimciwciw
|
Cevap : Mutlu Yıllar GülrübaRica Ederiz Sevgili Gülruba :)
|
|
#13 |
|
gülrüba
|
Cevap : Mutlu Yıllar Gülrüba
İnsanları sev ve kimseyi kendinden alçak görme![]() Tevazu sahibi ol zira en halis ziynet alçak gönüllülüktür ![]() Mütevazi olan kimse en güzel ziyneti takınmıştır ![]() Mü,min Mü,min Kardeşinin Örtüsüdür
![]() |
|
|
|
#14 |
|
Gözyaşı
|
Cevap : Mutlu Yıllar GülrübaRica ederim afiyet olsun haydi üfle : )
|
|
#15 |
|
gülrüba
|
Cevap : Mutlu Yıllar Gülrübaçoooook sağol Gözyaşı üfle dediğine göre bu bir yaşgünü pastası ama ben göremiyorum acaba sorun bendemi ginede düşünmen yeter çoooook saol gördüm üfledim say :)) hatta tabaklarınızı uzatın herkese bir dilim veriyim hep beraber yiyelim :))
![]() |
|
|
|