![]() |
Dün Sen O Geçmişe Gömüldün ... |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Dün Sen O Geçmişe Gömüldün ...Aşkla ilgili herşey
anlamını senle yitirdi ![]() Çünkü sen gittin ![]() dün Dün başka bir şehrin kokusunda denizi soludum özlemle ![]() ![]() ![]() ![]() Dün, bugün, yarın ![]() ![]() ![]() Yoktun! Hüzün şarkıları vardı dilimde, düşlerimde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Düzgün alıntıları var kararsız yaratmaların hayatımızda ![]() ![]() ![]() O, benim! Yüzüm aydınlatıyor gerçekleri ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sözcükler maviye boyandı uzaklarda, özlemler martılara yüklendi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Belki sebep oradaydı, yalnızca sen göremiyordun ![]() ![]() ![]() Bekledin öylece ve beklemeye aldığın diğer herşey vardı bir yanda, ben gibi ![]() ![]() Dünyanın en tepesinde ve yalnız olmayı düşleyerek bakıyorum güneşe ![]() ![]() ![]() ![]() Sessizliği çözen dalga sesinde uyanıyor gerçekler uykusundan ![]() ![]() ![]() ![]() Kapalı kapıların ardında kaldı yürekler Yazamadı şiirini, söyleyemedi şarkısını sözcükler ![]() Siz, geniş zamanlar umuyordunuz, çirkindi dar vakitte bir sevgiyi söylemek ![]() Ama hep dardı vakitleriniz, çünkü yüreğiniz dardı sizin ![]() Bana hiç sevmediğinizi söyleyin ![]() ![]() ![]() Ve sen, çocuk düşleriyle yarattığım sevgili, yalnızlığı seçiyorsun belki zorlayarak kendini ![]() ![]() ![]() ![]() Hiç konuşamadıklarımızı yazıyorum şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni değil kendimi son kez uğurluyordum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok zaman geçmedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İzleri bile kalmadı seninleliğin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aynı sonların devamında aynı başlangıçları yaşamamak için öğrenmeliydin bazı şeyleri ![]() Birgün kendi gökyüzüne bakarken, hatırlayacak mısın söylediklerimi? \"Sevmek yürek ister ![]() ![]() Yarın uyanacağın yeni gün, yeni biri olmayacaksın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok şeyi göze almıştım oysa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bugün sana bunları yazarken düşündüklerim, düşlediklerimin yarısı bile değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() \"Umut ettiğim kadar olabilir miydi\" diye düşündüğümde, bir neden bulamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir uzun yolun ortasında, kendi doğrularımdan yada yanlışlarımdan vazgeçmeyi düşünerek gitmiştim sana ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yarın bunları hiç düşünmeden yaşıyorken, bütün gerçekliğin yığılacak üstüne, belki hiç anlamayacaksın neden bittiğini ![]() ![]() ![]() ![]() Dün ardarda yaşadığımız yanlışlar için geçmişi yargıladıysak eğer, bugün de aynısını dün için yapacaktık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yıldızları gördüm denizin hemen üzerinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Dün Sen O Geçmişe Gömüldün ... |
![]() |
![]() |
#2 |
bonsoir
|
![]() Cevap : Dün Sen O Geçmişe Gömüldün ...Süperrr ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Dün Sen O Geçmişe Gömüldün ...Sende ben, geçmişimi gördüm, dünü gördüm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Dün Sen O Geçmişe Gömüldün ...Teşekkürler beğenmenize sevindim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Dün Sen O Geçmişe Gömüldün ...Sen ne kadar sensin, bu ne kadar senin yaşamın? Gördüğüm sensin ![]() ![]() ![]() ![]() Gözyaşı,kardeşim,nittin sen yavvv ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
JOKER
|
![]() Cevap : Dün Sen O Geçmişe Gömüldün ...güzelmiş gerçekten insan kendinden bişiler buluyoo ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Dün Sen O Geçmişe Gömüldün ...yorumlarınız için teşekkürler okuyan gözlerinize sağlık |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
aksel
|
![]() Cevap : Dün Sen O Geçmişe Gömüldün ...ellerine saglık gozyası cok gusel olmus ;)
|