![]() |
Kaybediyorum... |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Kaybediyorum...Yaşım ilerledikçe hep birşeyler kaybediyorum
![]() Kaybediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çocuktum oyuncaklarını kaybederdim ![]() Okula başladım suluğumu, kalemimi, defterimi kaybettim ![]() Kazanamadığım sınavlarıma üzülür ağlardım ![]() Büyüdükçe kaybettiklerimin yerini hiç dolduramaz oldum ![]() Kayıplarımda büyük oldu ![]() ![]() Onu bekledim, bunu bekledim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beklerken beklerken, yaşamadan geçirdiğim günlerimi farkettim ![]() Ben büyüdükce sevdiklerim de büyüdü, yaşlandı onları da kaybettim ![]() Çalışıp çabalayıp güzel günleri hayal ederken sağlığımı kaybettim ![]() Onurlu, gururlu, ilkeli olacağım derken, etrafımda ki insanları kaybettim ![]() Yalnız kaldım ![]() Ülkem için, insanlık için güzel şeyler diler, küçüklüğüme bakmaz, büyük hayaller kurarım ![]() Doğru bildiklerimin peşinde giderken, kendimi kaybettim ![]() Ben artık inaçlarımı da kaybettim ![]() Tüm bunları düşündükçe ; İçimdeki çocuğu da kaybediyorum ![]() Her zaman kendime, karşımdakine moral verip, güzel sözlerde teselli arar, mutlu olurum ![]() Derdim ki üzülme ; "Karanlıklar aydınlıktan, yalan doğrudan kaçar, Güneş yalnız da olsa etrafına ışık saçar, kargalar sürü ile kartallar yalnız uçar " Ben artık bu sözün anlamını da kaybettim ![]() ![]() ![]()
|