![]() |
Aşk-ı Dallas |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Aşk-ı DallasHerkes izliyo ne var şu dizide dedim bende izleyeyim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Efenim olay şu: Adnan bihter'e aşık, bihter behlüle, behlül adnanın yiğeni, behlül elifle nişanlı, elif behlüle aşık ama hilmiyle yatıyor, hilmi nihatın babası, nihat peykerle evli, peyker behlülün eski sevgilisi ve bihterin kardeşi ![]() Beşir nihale aşık, nihal adnanın kızı ve behlüle aşık, beşir adnanın şöförü ve beşirede hizmetçi kız aşık ![]() ![]() Deniz nihalle bülentin mürebbiyesi ve adnana aşık ![]() ![]() ![]() alıntı
![]() |
Cevap : Aşk-ı Dallas |
![]() |
![]() |
#2 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Cevap : Aşk-ı DallasBu film bu kadar karışık mıydı ya ![]() Teşekkürler Equinox bi film anca bu kadar güzel anlatılırdı ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
seyito
|
![]() Cevap : Aşk-ı DallasNe oldu ben kimim ha şimdi hatırladım daha yeni bi yazı okuyodum beynim reset çekti :D:D:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Aşk-ı Dallas2 kadın 1 adam olunca aşk aradan çekiliyordu ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Aşk-ı DallasArkadaşlar yanlış anlaşılmak istemiyorum ![]() Bunlar bir dizi oturup ailece izleniyor yaprak dökümü,Aşk-ı memnu ve daha bir çoğu ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Aşk-ı DallasDizilerde o kadar çok şey normal gösteriliyor ki ![]() ![]() ![]() ![]() Bide işin komik yanı bu kendini bilmezler anadolu kadınını yurdumun temiz insanlarını kendilerinden çok aşağılarda görmüyorlar mı bir kaşık suda boğasım geliyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|