![]() |
Kaynana Gelin Atışması |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Kaynana Gelin AtışmasıGelin: Sabun koydum legene Bak başıma gelene Ben kadar taş düşe Kaynana senin tepene Kaynana: Gelin seni oyarım Sen hizmetçi ben hanım Seni evden kovarım Gelin: Balon gibi Kaynana Çıkmış spor yapmaya Koymayın sakın helvaya Şişmanlıktan patlıya Kaynana: Kartal sinek avlamaz Köpek kuşa havlamaz Aklı olan gelin Kaynanaya hırlamaz Gelin: Ey varvara varvara Ayva doldur şalvara Azmış dişlek kaynana Tırmanıyor düz duvara Kaynana: Ben yaylada kışlarım Türlü nakış işlerim Pis gelini görünce Dayanamam dişlerim Gelin: Kaynanamın kelini Gelin verir yemini Dırdır etme kaynana Akrep soksun dilini Kaynana: Gelini sevmeli Ayda bir görmeli Gördün mü sövmeli Azınca dövmeli
![]() |
![]() |
Cevap : Kaynana Gelin Atışması |
![]() |
![]() |
#2 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Kaynana Gelin AtışmasıGelin bir çiçek her dediği gerçek ![]() ![]() İşin esprisi tabii ki yanlış anlaşılma olmasın:) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Kaynana Gelin AtışmasıBakıyorumda şimdiden hazırlanıyorsun KRDNZ Allah kaynananın yardımcısı olsun ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
aysem
|
![]() Cevap : Kaynana Gelin Atışmasısuperrrrrrr:)))):DDD |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Kaynana Gelin AtışmasıKaynana: Kartal sinek avlamaz Köpek kuşa havlamaz Aklı olan gelin Kaynanaya hırlamaz |
![]() |
![]() |
|