Yazılı Oluyoruz |
04-30-2009 | #1 |
Equinox
|
Yazılı Oluyoruzsoru: selcuklu devletinin kurucusu kimdir? cevap: imparator birinci selcuk soru: kazim karabekir kimdir? cevap: kazim karabekir askerdir mustafa pasanin en yakin arkadasidir londros, mondros ve sivas kongrelerine katilmistir soru:dag basini almis,gumus dere durmaz akar" yukarıdaki cumledeki nokta ile gosterilen yere ne yazilmalidir? cevap:babam konu: aydınlanma çağı soru: ütopya'nın yazarı kimdir? beklenen cevap: thomas more cevap: fatih sultan mehmet bir diğer cevap: mona lisa soru: maki nedir? cevap: akdenizde yaşan kısa boylu cüceler muhasebe sınavı: soru: kasa sayımında 100bin tl eksik çıkmıştır bunu büyük defterde*muhasebeleştiriniz cevap: tekrar sayın, eksik çıkmaması lazım soru:ebu suud, yazdığı bütün eserleri adlı kitabında toplamıştır" cevap: the best of ebu suud alınan not: 90 soru : hz x 'in tıp bilimi hakkında çıkardığı kitabın adını nedir? cevap : tubitak-ul-tı bbül-mecit ilkokul 3 sınıf, sınıfa müfettiş gelmiştir soru: isa kimdir? cevap: geçen sene bizim sınıftaydı, artık gelmiyo bir ilkogretim okulunda 4 sinif bilgisayar sinavi: soru: microsoft word programini nasil calistirisiniz? adim adim anlatiniz cevap: baslata tiklanir otesi kolaydir bir türk dili sınavından soru ve yanıt: soru: yazara göre toplum içindeki davranişlarimiz nasil olmalidir? nelere dikkat edilmesini öneriyor cevap: yazar diyor ki nerde nasil davranacağimizi bilmeliyiz oturmasini kalkmasini bilmeliyiz soru:ülkemizde ilk nüfus sayımı hangi yılda yapılmıştır? cevap:1927 yılında ikinci mahmut zamanında yapılmıştır (oha) soru: calculus'u kim bulmustur? cevap: adams calculus soru: ismet inonu'nun batı cephesine bakısı nasıl idi, acıklayınız cevap:200 metreden durbunle milli güvenlik sınavı: "rütbeleri artan sıralamada yazın'' cevap: yüzbaşı, binbaşı, albaşı, yarbaşı Not:Aramada çıkmadı tekrar olursa sessizce(!) ne yapacağınızı biliyorsunuz |
|