![]() |
Msn'den Kız Isteme(çok Komik) |
![]() |
![]() |
#1 |
ysnkrks
|
![]() Msn'den Kız Isteme(çok Komik)Talipp: Slm ![]() ![]() ![]() KızEvy: Slm ![]() ![]() ![]() ![]() Talipp: MSN adresinizi oğlumdan aldım ![]() KızEvy: Evet ![]() ![]() Talipp: Sizin evde başka PC var mı? Hanımları da görüşmeye davet etsek KızEvy: Tabii ki ![]() ![]() ![]() Talipp: Ok ![]() ![]() ![]() Kaynana34 konuşmaya katıldı Talipp:Oğlananası konuşmaya katıldı Hanımlar da geldi ![]() ÇılgınDamat konuşmaya katıldı Oğlananası:BirEvinBirkızı konuşmaya katıldı Slm ![]() ![]() ![]() KızEvy: Hoş geldiniz hanım efendi Kaynana34: Slm ![]() ![]() ![]() Oğlananası: Hoş bulduk efendim ÇılgınDamat gönderiyor: Kaynana34:CICEK ![]() Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet ![]() ![]() ![]() ÇılgınDamat gönderiyor: CIKOLATA ![]() Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet ![]() ![]() ![]() Ay niye zahmet ettiniz? Teşekkürler ![]() Talipp: Zahmet ne demek? Çam sakızı çoban armağanı ![]() Kaynana34: Nasılsınız? Iyi misiniz? Ben Hacer ![]() ![]() Talipp: Iyilik elhamdülillah ![]() ![]() KızEvy: Iyiyiz çok şükür ![]() Kaynana34: Sizler Mersin'denmişsiniz değil mi? Talipp: Evet efendim ![]() Kaynana34: Evet efendim ![]() ![]() Oğlananası: Güzeldir ![]() ![]() KızEvy: Inşallah ![]() Oğlananası: Yaza kalmasın diyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Talipp: Efendim ![]() ![]() ![]() KızEvy: Evet efendim ![]() ![]() ![]() ![]() Talipp: Evlatlarımız net üzerinden tanışmış, kaynaşmışlar ![]() ![]() ![]() KızEvy: Evet beyefendi ![]() ![]() ![]() Oğlananası: Müsaitseniz eğer gelecek ay aile içinde bir nişan yapalım diyoruz ![]() Kaynana34: Bekleriz efendim ![]() ![]() ![]() Oğlananası: Yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynana34: Ayol ne zahmeti? Aşk olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oğlananası: Inşallah diyelim o zaman ![]() Kaynana34: Inşallah efendim ![]() ![]() BirEvinBirKızı: Tamam anneee! BirEvinBirKızı gönderiyor: Talipp:KAHVE ![]() Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet ![]() ![]() ![]() ÇılgınDamat gönderiyor: SOZYUZUGU ![]() Aktarımı başlatmak için burayı çift tıklayın Kabul et (Alt+C) Farklı kaydet ![]() ![]() ![]() Biz müsaadenizi isteyelim artık ![]() ![]() KızEvy: Biz de memnun olduk efendim ![]() ![]() Talipp: O şeref bize ait ![]() ![]() KızEvy: OK ![]() Talipp: Bye! Oğlananası: Bye ![]() ![]() Oğlananası konuşmadan ayrıldı Kaynana34: Bye BirEvinBirKızı: Bye Kaynana34 konuşmadan ayrıldı KızEvy konuşmadan ayrıldı ÇılgınDamat:
Bye ![]() ![]() ![]() BirEvinBirKızı: Hepsi gitti mi? ÇılgınDamat: Gittiler gittiler ![]() BirEvinBirKızı: Ay! Ölüyorum zannettim :-( ÇılgınDamat: Bak çok korkuyordun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Msn'den Kız Isteme(çok Komik) |
![]() |
![]() |
#2 |
ysnkrks
|
![]() Cevap : Msn'den Kız Isteme(çok Komik)nası ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Msn'den Kız Isteme(çok Komik) |
![]() |
![]() |
#3 |
TiFus
|
![]() Cevap : Msn'den Kız Isteme(çok Komik)güzel , güzel ellerine sağlık |
![]() |
![]() |