Çocukların Çıldırtan Soruları |
04-28-2009 | #1 |
meLankoLik_asaLet
|
Çocukların Çıldırtan SorularıÇocuklardan Cıldırtan Sorular -------------------------------------------------------------------------------- 1-Kedi maması yesem kedi olur muyum anne_ -Olmazsın kızım Peki kedi benim yemeğimi yese insan olur mu anne? 2--bunu kırıyım mı? -hayır -bunu kırıyım mı? -hayır -bunu kırıyım mı? -hayır -bunu kırıyım mı? -kır allahın cezası kır -neden? 3-teyze bu ne? -uçak -o uçak değil bi kere, helikopter! 4-bu ne? -testere muhahahha -niyeee? -seni daha iyi kesebilmek için! -anneeeeeee! -kaçma! 5-baba bi soru sorabilirmiyim ? -hayır olm -peki iki soru sorabilirmiyim ? -? 6-hamile bi kadına: sen çocuğunu niye yedin? 7-anneee, bu kedinin kuyrugu niye uzamiyo? -ne?! çekiyorum ama niye uzamiyo? 8--anne ne zaman olacak bu yemek ? -ha deyince olmuyo ! -o zaman ne deyince oluyosa onu de ki olsun 9--bizim kaşımızı gözümüzü kim yaptı? -allah yaptı -neden? 10--Edit-- 11- anne ben nerden çıttıııım? - eeö karnımdan çıktın sayılır yavrum sezeryan ile doğurmuştum ben seni - petiiiii oraya nasıl dirdiiiiim? 12-topekli tacımı gordun mu? -cık kayıp mı ettin? -yook topekli, gordun mu? -ha evet guzelmis -gordun mu? |
Cevap : Çocukların Çıldırtan Soruları |
04-29-2009 | #2 |
seyito
|
Cevap : Çocukların Çıldırtan SorularıEvet yaaa benim iki oğlum var bazen öyle sorular soruyorlarki güneş yüzü görmemiş apallayıp kalıyoz benke eşim:))) |
|