![]() |
Cebrail(as) Zorlandığı Anlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Equinox
![]() |
![]() Cebrail(as) Zorlandığı AnlarBirgün rasulullah aleyhissalatu vesselam cebraile(as) hiç zorlandığın bir an oldumu diye sorar : cebrailde(as) evet ya resulAllah hemde dört kere diye cevap verdi ![]() RasulAllah(sav) nasıl oldu diye sorunca cebrail şöyle cevap verir 1_birgün arşın altındaydım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2- yine arşın altındaydım Allahtan emir geldi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3_yusufu (as) kardeşleri kuyuya atarken yine aynı yerdeydim ![]() ![]() ![]() ![]() Peygamberimi aleyhissalatu vesselam sonuncu kimdi diye sorunca , cebrail:sizdiniz ya rasulAllah(sav) dedi ![]() 4_yine aynı yerdeydim Allahtan hiç böyle sert böylesine öfkeli bir emir almamıştım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Cebrail(as) Zorlandığı Anlar |
![]() |
![]() |
#2 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Cebrail(as) Zorlandığı Anlaremeğine sağlık ![]() ![]() ALLAH lafzı yazılnca forumlarda kullnıln resmlerle karşılaşıldığı için düzeltilmiştir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Cebrail(as) Zorlandığı Anlar |
![]() |
![]() |
#3 |
siLveRghoSt
|
![]() Cevap : Cebrail(as) Zorlandığı Anlarçok güzel bir konuydu okurken ürperdim elinize sağlık |
![]() |
![]() |
|