Yattara Mutlu , Trabzonspor Umutlu ! |
|
|
#1 |
|
[KAPLAN]
|
Yattara Mutlu , Trabzonspor Umutlu !Apoel’e son dakikada attığı muhteşem frikik golüyle takımını beraberliğe taşıyan Yattara, kendimi affettirdim dedi ![]() UEFA Kupası 3 Ön Eleme turu maçının son dakikasında Apoel filelerine yolladığı muhteşem golle gecenin kahramanı olan İbrahim Yattara, alınan sonuçta katkısı olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi Geçtiğimiz yıl Anorthosis Famagusta maçında kırmızı kart görüp, takımını 10 kişi bırakan ve alınan 3-1’lik yenilgiden sorumlu tutulan Gineli yıldız, “Bu golle kendimi affettirdiğimi düşünüyorum Kullandığım serbest atışta top filelere gidince büyük mutluluk yaşadım Zaten karşılaşmanın başından itibaren kendimi maça çok iyi vermiştim” diye konuştu Yattara, rövanş maçından galibiyetle ayrılıp, UEFA Kupası’nda 1 Tur’a çıkacaklarına inandığını da sözlerine ekledi![]() ![]() Yorucu yolculuk Trabzonspor kafilesi, Apoel maçının ardından dün sabaha karşı Trabzon’a döndü Yoğun güvenlik önlemleri altında GSP Stadı’ndan havalimanına götürülen Bordo-Mavililer, saat 02 00’da Olimpic Havayolları’na ait özel uçakla Rodos aktarmalı olarak 05 00’te Trabzon’a indi Futbolcuların oldukça yorgun olduğu gözlenirken, kafile otobüsle tesislere giderek, dinlenmeye çekildi Karadeniz ekibi, Vestel Manisa maçının hazırlıklarına dün akşam yaptığı antrenmanla başladı![]() Futbolcular memnun Bordo-Mavili oyuncular, Apoel karşısında alınan 1-1’lik skordan memnun olduklarını açıkladılar Maça çok iyi konsantre olduklarını belirten Çağdaş, “Penaltıya kadar olan bölümde bocaladık Bence oyun kontrolümüzdeydi Sonlara doğru 2-1’i bile yakalayabilirdik Turu Trabzon’da gececeğiz” dedi Fatih Akyel ise, “Maçta zorlandığımız anlar oldu İyi futbol oynadığımıza inanıyorum İyi pas yaptık Sabırlı olup, golü de bulduk” ifadesini kullandı Umut Bulut da, turu geçeceklerini iddia etti![]() ![]() İbrahim Yattara (doğum 3 Haziran 1980) Trabzonspor'da oynayan Gineli futbolcu ![]() İbrahim Yattara futbol hayatına Gine liginde San Garedi takımında başladı Avrupa kariyerine başlamadan önce Atletico Coleah takımına transfer oldu ve burada kendini gösterek Belçika'ya transfer oldu Antwerp FC'ye 2001 yılında transfer oldu Burada sağ kanat oyuncusu olarak oynadı ancak tam olarak ne kadar yetenekli bir oyuncu olduğunu gösteremedi![]() 2003 yılında Trabzonspor'a transfer oldu Yetenekleri ve yaratıcılığı ile kısa sürede kısa sürede kendini kanıtladı Tüm otoritelere göre Türkiye Süper Ligi'nde oyanayan en yetenekli birkaç oyuncudan bir olmasına rağmen kendisine her zaman şüpheyle bakıldı Çalıştığı teknik direktörlerle her zaman sorun yaşadı ve bir türlü göze hoş gelen futbolunu sezona yayamadı Bir çok maçta yedek kulübesinde oturmasına rağmen ilk sezonunda Türkiye Süper Ligi'nde asist kralı oldu İbrahim Yattara birçok otorite için hala Avrupa'nın en iyi oyuncularından biri olacak kapasitede görünüyor![]() İbrahim Yattara evli ve iki çocuk sahibi İbrahima yattara apoele attığı muhtesem golle futbol otoritelerinin dikkatini üzerine ceken mukemmel bir futbolcudur En ilginç olanıda bu adamın hala buyuk takımlar tarafından farkedılmeyısıdır kendısı hala super lıgın en ıyı futbolcularından biri olarak anılmaktadır ve taraftarların sevgisini kazanmıştır
|
|
|
|