![]() |
Türkan Saylan Nasıl Melek Oldu |
![]() |
![]() |
#1 |
delishhhh
|
![]() Türkan Saylan Nasıl Melek OlduYandaş medyada “Türkan Saylan makaleleri” gırla gidiyor ![]() Ha bire yazıyorlar: “Bu Türkan Saylan başörtülü / başörtüsüz ayrımcılığı yapmaktadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ardından da ekliyorlar: “Nasıl olur da böyle birine ‘Rahibe Teresa' muamelesi yapılır? Nasıl olur da böyle birine ‘kanatsız melek' diye şiirler yazılır” ![]() * * * Işte söylüyorum: Ben de Türkan Saylan'ın ideolojik tutumundaki sekterlikten hoşnut değilim ![]() ![]() ![]() Ben de Türkan Saylan'ın tarafsız bir şefkat abidesi olmadığının farkındayım ![]() ![]() ![]() Ben de “çağdaş yaşam” adı altında tek bir yaşam tarzının göklere çıkarılmasının, en başta “çağdaş bir tutum” olmadığını düşünüyorum ![]() ![]() ![]() Bence de Türkan Saylan'dan bir Rahibe Teresa çıkmaz ![]() ![]() ![]() Bence de Türkan Saylan kanatsız bir melek olamaz ![]() ![]() ![]() Ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bütün bunların Ergenekon'la ne ilgisi var Allah aşkına? Yoksa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() “Ergenekon” adı altında ![]() ![]() ![]() Başörtüsü düşmanlarına savaş mı açıldı? Ayrımcılık yapanların üzerine polis kuvveti gönderilme kararı mı alındı? Kutuplaşmanın mimarlarına savcı eliyle had mi bildiriliyor? Çağdaş yaşam ideologlarına dünyanın dar edilmesi mi söz konusu? * * * Ey yandaş medyada “Türkan Saylan makaleleri” attıranlar! Siz, “Türkan Saylan teyzeniz bir melek değildir yavrularım” diye haykırmak mı istiyorsunuz? Siz Türkan Saylan'ın Rahibe Teresa imajı vermesine ifrit mi oluyorsunuz? O zaman ![]() ![]() ![]() Türkan Saylan'ın başörtüsü konusundaki fikirlerine, fikirle karşı çıkacaksınız ![]() ![]() ![]() Türkan Saylan'ın çağdaş yaşam ideolojisine yazıp çizerek itiraz edeceksiniz ![]() ![]() ![]() Türkan Saylan'ın ayrımcılıklarını yazılarınızla deşifre edeceksiniz ![]() ![]() ![]() Ama bunları yaparken ![]() ![]() ![]() Türkan Saylan'ın evine polis gönderilmesine de itiraz edeceksiniz ![]() ![]() ![]() Türkan Saylan hakkında polis kayıtları tutulmasına alkış tutmayacaksınız ![]() ![]() ![]() Türkan Saylan'ın evinin sekiz saatlik aramadan geçirilmesinden haz almayacaksınız ![]() ![]() ![]() Gözaltı tehdidinde bulunmayacak, sindirmeye çalışmayacak, korkutmaya kalkışmayacak, gözdağı vermeyeceksiniz ![]() ![]() ![]() Eğer böyle yaparsanız ![]() Türkan Saylan'ın bir meleğe dönüşmesini engellerseniz ![]() ![]() ![]() Yani Türkan Saylan'ın bir meleğe dönüşmesi asabınızı bozuyorsa ![]() ![]() ![]() Siz önce mazluma kimlik sormadan zulme karşı sesinizi yükseltmeyi denemelisiniz ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|