Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. |
|
|
#2191 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..![]() ![]() ![]() Bakın baştan sona iyice bakın GöKKuŞaĞı yazısını göreceksiniz![]()
|
|
#2192 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. Baktım inceledim siz bakın ne yazıyormuş
|
|
|
|
#2193 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..![]() ![]() Komplooo Gökkuşağı yazısını Equinox diye değiştirirken hiç mi vicdanınız sızlamadı
|
|
|
|
#2194 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Vicdanım kar tanesi kadar beyaz çünkü orjinal yazı bu
|
|
|
|
#2195 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..O zaman başka bir konuya ait yazıyı alıntı yaptınız son mesaja ait olması imkansız![]() |
|
|
|
#2196 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..son mesaj için özel hazırlamış yazı o son mesaja koyacağım tescil için ![]() ![]() Daha geliştirme aşamasındayım
|
|
|
|
#2197 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Son mesajın sizde son bulacağına emin siniz yani ![]() Zahmet etmişsiniz ama boşa gitmesin yazıyı gökkuşağı olarak degiştiririz olur biter
|
|
|
|
#2198 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..olsun ben hazırlıklı olmayı severim ya son mesaj benim olursa? |
|
|
|
#2199 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Ama olmicak ki ![]() Ahınız mı tuttu ne anlamadım sürekli net gidiyor
|
|
|
|
#2200 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak.. Ben olumlu rekabeti severim ah etmedim![]() Son mesaj benim nasılsa:) |
|
|
|
#2201 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..:)Biliyorum etmediğinizi ![]() ![]() Laf olsun son mesaj benim olsun işte
|
|
|
|
#2202 |
|
Equinox
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Dün gece bendeydi adil olalım o halde kabul ediyorum bu gece sizin olsun
|
|
|
|
#2203 |
|
GöKKuŞaĞı
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Ohh bee dünya varmış:D Teşekkür ediyorum o zamn
|
|
|
|
#2204 |
|
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..Bu gece benim oluversin bari nolcakki:) |
|
|
|
#2205 |
|
gulhan
|
Cevap : En Son Mesaj Benimdir Benim Kalacak..yok hadı benım olsun
|