Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
sıkıysa

Sıkıysa

Eski 01-22-2007   #1
rebellious23

Sıkıysa

adam yeni evlenir ama karısı adamı sevmiyordur ve kendisinin bir dostu vardır kocası calışmadıgı için dostunla fazla bir araya gelemez

düşünür taşınır kocasına sen neden tarlayı sürmüyorsun der adam tamam yarın sabah gideyim de tarlayı süreyim der kadın sabah cok erken kalkar ve kocasından önce tarlaya gider pazardan aldıgı balıkları tarlaya serper adam sabah tarlaya gelince şaşırır ve balıkları toplar eve gelir bak karıcıgım tarladan balık topladım der

kadın sen delimisin herif tarlada balık olurmu diye adam yemin eder kadın muhtarı cağırı ve kocam delirdi der muhtar hemen adamı hastaneye götürür

adam başından gecenleri bir bir anlatır ama kimse inanmaz ve doktorlar bunu deliler kohuşuna koyarlar ve kadın istedigi gibi dostunla yaşar doktor uzun bir aradan sonra adama der bu balıkları gölden tuttum de seni salayım adam gölden tuttum der adamı sallarlar

adam eve gelince kadının işleri gene bozulur kadın kocasına git şu yarım bıraktıgın tarlayı sür der adam tamam yarın sabah gideyim der kadın aynı önce yapdıgının aynı sını yapar adam sabah gider tarlaya bir baksa gene balık düşünür düşünür olen bu balık olmaya balık ama götün sıkıyosa balık de der

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com