Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
2012, kıyamet, tarihi

Kıyamet Tarihi: 2012

Eski 04-20-2009   #1
JOKER

Kıyamet Tarihi: 2012

Cep telefonu şebekeleri çökecek, radyo-TV yayınları kesilecek, herşey devre dışı kalacak, binlerce kişi ölecek

Bundan 153 yıl önce meydana gelen güneş fırtınasının Kuzey Amerika ve Avrupa'yı 2012 yılının Eylül ayında vuracağı belirtildi Uzmanlara göre bu durumda TV, radyo yayınları tamamen kesilecek, elektrik sistemi tamamen devre dışı kalacak, cep telefon şebekeleri çökecek, sular kesilecek, GPS sistemi çalışmayacak
Tüm bunların onarılması 20 yıl kadar sürecek bir yeniden inşa sürecini doğuracak Bu süreçte 100 bin Avrupalı ve Amerikalı hayatını kaybedecek Bu olay 1859 yılında gece saat 02:00'de gündüz gibi dünyanın aydınlanmasına sebep olmuştu O dönemde yaşayan kişiler bu durumu, "O kadar aydınlıktı ki gece sokağa çıkıp kitap okumak bile mümkündü" diye anlatmıştı Şimdi aynı şokun yaşanması durumunda elektrik şebekelerine milyonlarca watt'lık yüklenme olacak Bu da birçok ülkede şebekenin tamamen erimesi anlamına geliyor

Yani bazı ülkelerde elektrik hatlarını tamamen yenilemek gerekecek Elektrik olmayınca kanalizasyon ve su sistemleri de çökecek Birkaç gün içinde musluklardan su akmamaya başlayacak

Üretim duracak Süpermarket rafları tamamen boşalacak Tam bir kaos yaşanmaya başlanacak Telefon, GPS sistemleri çalışmayacak Uzmanlara göre bu fenomenin 2012 yılının eylül ayında yaşanmaması durumunda aynı risk 2023 için de mevcut

Why so serious?

JOKER
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Kıyamet Tarihi: 2012

Eski 04-20-2009   #2
KRDNZ

Cevap : Kıyamet Tarihi: 2012

2000 yılındaydı kıyamet Sonra 2006'da büyük göktaşı dünyaya çarpacaktı Şimdi de 2012 çıktı Hayırlısı bakalım:)

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com