![]() |
Artık İçmeyelim !!! |
![]() |
![]() |
#1 |
haticee
|
![]() Artık İçmeyelim !!!COCA COLA NIN SAHIBI, CNN DE YAPTIGI AÇIKLAMA ILE TEMMUZ AYININ TÜM GELIRINI VE BUNDAN SONRAKI AYLARIN KAR PAYLARINI ISRAIL DONANMASINA DEVRETTIGINI AÇIKLADI! 13/07/2002 COCA COLA GERÇEĞİ Coca cola yine devrede!! ![]() Ramazan ayını fırsat bilen Coca-Cola yeni reklam filmiyle ortaya çıktı ![]() Bu reklam filminde türkiye'nin değişik illerindeki iftar hazırlıklarını gösteren Coca-Cola ezanın okunmasıyla bardaklara doldurularak keyifle(!) içilmektedir! ![]() Kapitalizmin ve Amerikan emperyalizminin simgesi olan Coca-Cola, sanki Amerikanın en çok vergi veren, Amerika'yı giriştiği tüm terör olaylarında destekleyen, Irak'ta, Afganistan'da, Filistin'de ve dünyanın heryerinde müslümanlara yönelik saldırıların mali destekçisi değilmiş gibi, Sanki içimizden biriymiş gibi halkı yönlendirmesi çok gariptir ![]() Lütfen bu oyuna gelmeyelim! ![]() ![]() ![]() Her yudum Kola bardağında dünyanın herhangi bir yerinde öldürülen müslümanları düşünüp boykot'a devam edelim! ![]() "Her gece sıcak evimizde çoluk çocuğumuzla T ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "İSRAİL ÜRÜNLERİNİ BOYKOT EDELİM! MALLARINA TEVECCÜH GÖSTERMEYELİM! SERÇE MİSALİ (Filistin'e karsı) DOSTLUĞUMUZU BELLİ EDELİM! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() LUTFEN KARDESLER DESTEK VERINIZ! UYARINIZ! ANLATINIZ! Asla Unutma! Boykot Et!!! Katil israil'i ve Yerli isbirlikçilerini ASLA UNUTMA!!! Boykot Et! Her Coca Cola Alışınızda, Her Mac Donald's'a girişinizde, Her CareFour Marketlerindeki alışverişinizde, Her Nestle çikolata yediğinizde ya da Nescafe yudumladığınızda Her Ariel Matik kullanışınızda yukardaki görüntülere ortak olacağınızı unutmayın! Bugün bunları yapanların Yarın aynı şeyleri bizlere de yapacaklarını da unutmayın!!! COK ONEMLI SONUNA KADAR OKUNMASI GEREKIR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TURKUAZ SU GERÇEĞİ Dun gece eve donerken su almak uzere markete ugradim ![]() " Gorevliye soyle sordum : 1,5 lt su var mi? Ama Turkuaz disinda lutfen" Turkuaz ciktigindan beri bu sekilde su aliyordum artik ![]() verip kotu su icmeye hic niyetim yok ![]() ![]() ![]() dediklerini aynen aktariyorum: "Abi ben o sudan satmiyorum ![]() gelen musteriden onda dokuzu senin soyledigin seyi soyluyor" Peki neden halen daha satiyorlar diye sordum ![]() bedava veriliyor ![]() geciyorsun, satmazsan oylece duruyor ![]() satmiyorum, cunku alan yok" ![]() ![]() ![]() ![]() hickimseye satamazlar ![]() ![]() ![]() Bir seye dikkatinizi cekmek istiyorum ![]() siseli Icme Sulari dogal kaynak suyu degil ![]() devlete para odemeniz gerekiyor, arti bu tesislerin yatirim maliyeti cok yuksek ![]() ![]() ![]() Dolayisiyla, mesela COCA COLA ne yapti?Uludag'dan kaynak suyu arastirmalarinda maliyetleri yuksek buldugu icin BURSA/ KESTEL deki C ![]() suyunu cekerek bunu da tersosmos'dan gecirip filtre ederek hem Coca Cola mesrubatini hem de TURKUAZ'i siselemeye basladi ![]() etiketinin ust ve altindaki Kahverengi seritlere dikkat edin ![]() ![]() ![]() ICECEGI yazar ![]() ![]() ![]() ![]() uydurmak ve uyanikliga yapilacak itirazlari bertaraf etmek icin boyle bir kural cikardi ![]() ![]() ![]() Binlerce donumluk tarim arazisinin bulundugu ve Coca Cola haric hicbir isletmeye Derin Kuyu Pompasi cakma IZNI VERILMEYEN Kestel ovasinda, yeraltindan cekilen su, filtre edilip daha sonra icine bazi mineraller katildiktan sonra Turkiye'nin en ucra kasabalarinda bile satiliyor ve likir likir iciliyor ![]() ve koylerde neredeyse TURKUAZ harici icme suyu bulamazsiniz ![]() dagitim agi cok guclu ![]() ![]() ![]() duyumlar aldim ![]() ![]() ![]() ![]() Yapay bir Su Iciyorsunuz ![]() vs ![]() de tek tek kavga etmis bir vatandas olarak konuya dikkatinizi cekerim ![]() memlekette, millete kuyu suyunu zorla ve de ustune para alarak iciriyorlar ![]() arkadaslar!
![]() |
![]() |
Cevap : Artık İçmeyelim !!! |
![]() |
![]() |
#2 |
fatmanur
|
![]() Cevap : Artık İçmeyelim !!!inşallah canm arkadaşım ![]() ![]() ![]()
Sen öyle rahmet edersin ki rahmetinin bir cilvesi cennetim olur Rahmetinden bir parıltı sonsuz mutluluğumdur Rahmetinin bir damlası herkesin rızkına kefil olur Su çorak gönlüme merhametini indir Su fani ömrümü sonsuzluğa eriştir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Artık İçmeyelim !!!Arkadaş ben bir yerde takılıp kaldım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
haticee
|
![]() Cevap : Artık İçmeyelim !!!takıldığınız yeri gerçekten anlamadım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
|
![]() Cevap : Artık İçmeyelim !!!Bakın anlamadım demişsiniz biraz daha açayım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
mesanihta
|
![]() Cevap : Artık İçmeyelim !!!bence boşuna cesarete hacet yok sonuçta ülke olarak bizim de durumumuz ortada kaldı ki o yokluk zamanlarında atalarımız içlerindeki vatan aşkıyla savaşıp karşı koymuşlar ve kazanmışlar bugüne gelince benim senin içimizde o vatan aşkı var diyelim ya gerisi ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
|
![]() Cevap : Artık İçmeyelim !!!Her ne kadar bu güven yok edilmeye çalışılsa da merak etmeyin dostum TÜRK ORDUSU ne olursa olsun dünyanın en iyi ordularından biridir ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
mesanihta
|
![]() Cevap : Artık İçmeyelim !!!Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
orthron
|
![]() Cevap : Artık İçmeyelim !!!ben coca colanın bu acıklamasını resmi olarak hiçbir yerde bulamadım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|