![]() |
Dilin Yalan Söylüyor |
![]() |
![]() |
#1 |
GöKKuŞaĞı
![]() |
![]() Dilin Yalan SöylüyorTohumdun yüreğimde fidan oldun büyüdün, Ağaç idin bağımda, çınar oldun yürüdün ![]() Nasıl söküldün öyle, çatır çatır içimden, Köklerin yüreğimde kan revan oldu birden ![]() Çalı çırpı bıraktın giderken yüreğimde, Hepsi bir kıymık gibi beynimin her yerinde ![]() Dilin ne derse desin, gözün öyle demiyor, Seni sevmedim derken, dilin yalan söylüyor ![]() Burası Ulus parkı, karşımız Anadolu, Gönlümün öbür yanı ondan böyle sır dolu ![]() Yalnızım bu şehirde, hem de yapayanlızım, Boğuluyorum gitme, şair olur bir yanım ![]() Yok böyle demiştim ben, yanlış anladım hemen, Bunun hepsi hikaye, baştan komiğiz zaten ![]() Kendimizi kandırdık, kargalar güler buna, Birde ciddiye aldık, karganın papuç damda ![]() Bu koca alemde biz, varla yok arasıyız, Olmasak da olurdu, varsak yaşamalıyız ![]() Olmayacak duaya amin demeyelim biz,
Herkes kendi yoluna biz hep böyle gideriz ![]() ![]() ![]() Bedirhan Gökçe
![]() |
|