![]() |
Dünyanin En Kötü Kokan Çiçegi |
![]() |
![]() |
#1 |
gülgüzeli
![]() |
![]() Dünyanin En Kötü Kokan Çiçegi![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dünyanın en büyük ve en kötü kokulu bitkisi olarak bilinen ve nadir çiçek açan titan arum (amorphophallus titanum), Avustralya'nın Sydney kentinde 2005 yilinda 2 ![]() ![]() Kraliyet Botanik Bahçeleri'nde çiçek açan ve ceset çiçeği' olarak adlandırılan, 1,33 metre çapındaki titan arumu görmek için yüzlerce kişinin bahçeye geldiği belirtildi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (alinti) ______
![]() |
Cevap : Dünyanin en Kötü Kokan Çiçegi |
![]() |
![]() |
#2 |
pesimistt
|
![]() Cevap : Dünyanin en Kötü Kokan ÇiçegioLdkça iLqnç bi çiçekmiş ![]() ![]() tşkLer (:
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Dünyanin en Kötü Kokan ÇiçegiGerçekten ilginç bi çiçekmiş eğer kötü kokmasaydı isterdim bu çiçekten eve bi tane:Pp Ben bu çiçekten filmde görmüştüm:)) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
one spark
|
![]() Cevap : Dünyanin en Kötü Kokan Çiçegiya irenç kokan olsada bn kokusunu mereak ettimm yinede çok saol |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
kezban
|
![]() Cevap : Dünyanin en Kötü Kokan Çiçegibizim erguanlarımızın yerini hayatta alamaz ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
yesimciwciw
|
Cevap : Dünyanin en Kötü Kokan Çiçegi![]() Güneydoğu Asya’da bulunan 1 metre genişliğinde ve 7 kilogram ağırlığındaki kırmızı Rafflesiaceae bitkisi dünyanın en büyük çiçeklerinden biri kabul ediliyor ![]() ![]() ![]() Güneydoğu Asya’nın yağmur ormanlarında bulunan Rafflesiaceae çiçeğinin DNA’sını çıkaran botanik bilimciler, çiçeğin 50 üyeli bir familyanın parçası olduğunu ortaya çıkardı ![]() ![]() ![]() Araştırmayı yürüten Harvard Üniversitesi uzmanı Charles Davis, Rafflesiaceae çiçeğini ‘Dünya dışından’ sözleriyle tanımlıyor ![]() ![]() Rafflesiaceae çiçeği, tropik yağmur ormanlarında kuytu bölgelerde yaşıyor, geniş yapraklarını açarak kokusunu salıyor ve sineklerin gelip polenlerini taşımasını sağlıyor ![]() ![]()
|