Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
itiraflar, türbanlıdan, şok

Bir Türbanlıdan Şok İtiraflar

Eski 04-11-2009   #1
JOKER

Bir Türbanlıdan Şok İtiraflar

Türbanlıdan Şok İtiraflar - İslamcıların Kadınlara Uyguladığı Terör

Burdan

Hala şeriatı savunan arkadaşların izlemesi temenlisiyle

Why so serious?

JOKER
Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Bir Türbanlıdan Şok İtiraflar

Eski 04-11-2009   #2
VANDETTA

Nedendir bilinmez videonun sesi gelmedi,'İslamcıların kadınlara uyguladığı terör' başlığından ne maksatla servis yapıldığını da anlamak güç değil,burada önemli bir noktayı belirtmek gerekiyor,islamcılardan kasıt müslümanlarsa ve müslümanlar da kuranı kerime inanıyorsa kuranı kerimin nizamına boyun eğmelidirler,kuran nizamı ise şeriattır,şeriat üzerinden terörle suçladığınız ise Mevladır zira hükümler yaratıcı tarafından konulmuştur

Ayrıca sizin gibilerin lanse ettiği gibi şeriat sadece kadına değil cinsiyet gözetmeksizin herkese karşı uygulanır,kadın üzerinden şeriat=İslam a bir saldırırdır aldı başını gidiyor,şeriat hükümlerini tek taraflı uygulayanlar üzerinden sürdürülen bu karalama yarım yamalak bilgiyle hüküm verenleri destekleyenler tarafından sürdürülüyor

Şeriatı gerçekten merak ediyorsanız açarsınız kitapları Osmanlı dönemindeki gerçek hocalar tarafından uygulanan hükümleri okursunuz,o zaman şeriatın gerçekte ne olduğunu anlarsınız diyecem ama,bu fikri savunanlara bunu anlatmak,kayanın anlattıklarınızı anlamasına benziyor,o yüzden anlaşılmayı beklemiyorum

Israrla ve inatla diyorum ki,şeriat özlemi içerisinde olan biri değilim,içinde bulunduğumuz düzen her istediğimi yapmama olur veriyor ve ahireti kaybederken nefsimi olabildiğince eğlendiriyorum,bunun da karşılığını ahirette zebanilerin elinden altın tepside alacaz,ben sadece;

Yaptıklarımıza kılıf uydurmak için gerçek manada ki şeriatı karalamanın bir anlamı olmadığını,ve terörle suçladığınız şeyin gerçekte ne olduğunu bilmediğinizi söylüyorum o kadar,şayet sizi dediğiniz gibi ise haşa terörün başı HzMuhammed sas dir,umrım şimdi nelere saldırdığınız farketmişsinizdir,sizin saldırmanız gereken şerit değil,şeriatı keyiflerine göre uygulayan satılmışlardır,anlıyormusunuz kesinlikle hayır

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-11-2009   #3
JOKER

:D önce videoyu sesli dinle istersen benim kimseye saldırdığım yok ortada olan bir şeyi açıkca sunuyorum bu kadar celallendiğine göre suçluluk psikoloji içindesin galiba arkadaşım ?
merak etme tarih bilgim çok iyidir benim ,osmanlıyıda ilk türk devletlerinide iyi bilirim 30 yıl önceki iranıda şimdiki iranıda bilirim bu videoda şeriatla yönetilen iranda neler yaşandığına dair örnekler var senin savunduğun şeriat düzenin uygulama örnekleri var önce bunları bir sesini açarak dinle video yu sonra konulşalım

şeriat kanunlarıyla devlet yönetilemeyeceğini bir gün anlıcaksın ama ne zaman aslında sende biliyorsun böle bişi olamıcağını ama işte yaşadığın ortam ailen toplum vs gibi yerlerden geçmişte etkilendiğin için farazi bir savunma yapıyorsun ama hiç bir mantığı yok çünkü din allah la kul arasında olan bir şey bunu devlet yönetimine koydunmu işin içinden çıkamazsın malesef bazı çıkar gruplarının din devleri getirme adı altındaki çalışmalarının hepsinin temelinde çok farklı çıkarlar dış etkiler vardır malesef ama sen bunları göremiyon yada görmek istemiyon birde benim seni anlamıcamdan bahsediyon ben seni emin ol senden iyi anlıyom

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-11-2009   #4
VANDETTA

Alıntı:
Obstinate tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
:D önce videoyu sesli dinle istersen benim kimseye saldırdığım yok ortada olan bir şeyi açıkca sunuyorum bu kadar celallendiğine göre suçluluk psikoloji içindesin galiba arkadaşım ?
merak etme tarih bilgim çok iyidir benim ,osmanlıyıda ilk türk devletlerinide iyi bilirim 30 yıl önceki iranıda şimdiki iranıda bilirim bu videoda şeriatla yönetilen iranda neler yaşandığına dair örnekler var senin savunduğun şeriat düzenin uygulama örnekleri var önce bunları bir sesini açarak dinle video yu sonra konulşalım

şeriat kanunlarıyla devlet yönetilemeyeceğini bir gün anlıcaksın ama ne zaman aslında sende biliyorsun böle bişi olamıcağını ama işte yaşadığın ortam ailen toplum vs gibi yerlerden geçmişte etkilendiğin için farazi bir savunma yapıyorsun ama hiç bir mantığı yok çünkü din allah la kul arasında olan bir şey bunu devlet yönetimine koydunmu işin içinden çıkamazsın malesef bazı çıkar gruplarının din devleri getirme adı altındaki çalışmalarının hepsinin temelinde çok farklı çıkarlar dış etkiler vardır malesef ama sen bunları göremiyon yada görmek istemiyon birde benim seni anlamıcamdan bahsediyon ben seni emin ol senden iyi anlıyom
Alıntı:
VANDETTA tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
bu fikri savunanlara bunu anlatmak,kayanın anlattıklarınızı anlamasına benziyor,o yüzden anlaşılmayı beklemiyorum
Alıntı:
VANDETTA tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
anlıyormusunuz kesinlikle hayır
Celallenmek mi,güldürdüğün için saol azizim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-11-2009   #5
JOKER

süper bir cevap vermişsin valla sende beni güldürdün :D:D
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-11-2009   #6
KRDNZ

Video gerçekten de çok komik çok saçma İran'da hayat nasıl bilmiyorum ama dinimi kesinlikle biliyorum Benim dinim dünyadaki bütün güzellikleri içinde bulundurur Bu aptal kadının anlattıkları çok çirkin Benim dinimde hiç kimse sokak ortasında rencide edilmez Benim dinimde hoşgörü vardır Kişiye din güzellikle anlatılır Eğer benim dinim bu derece çirkin gösteriliyorsa bunda bir kasıt vardır!

Bence böylesi insanlarla dinimizi kötülemektense birkaç dini sohbete katılın Güzellikleri fark edeceksinizdir

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-11-2009   #7
JOKER

Alıntı:
KRDNZ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Video gerçekten de çok komik çok saçma İran'da hayat nasıl bilmiyorum ama dinimi kesinlikle biliyorum Benim dinim dünyadaki bütün güzellikleri içinde bulundurur Bu aptal kadının anlattıkları çok çirkin Benim dinimde hiç kimse sokak ortasında rencide edilmez Benim dinimde hoşgörü vardır Kişiye din güzellikle anlatılır Eğer benim dinim bu derece çirkin gösteriliyorsa bunda bir kasıt vardır!

Bence böylesi insanlarla dinimizi kötülemektense birkaç dini sohbete katılın Güzellikleri fark edeceksinizdir

sen diyorsunki kadın yalan söylüyo böle bişi yok ölemi :D bu kadar saf olma arkadaşım lütfen ama burda bazı gerçekler vurgulanmak isteniyo dine hakaret yok şeriat diye uygulanan kanunların olumsuzluklarından bahsediliyo ama sen ne görüyon anlayamadım gerçekten? sende demişsin iranda hayat nasıl bilmiyorum diye ama yorum yapmışsın bilmediğin konularda yorum yapmamanı araştırdıktan sonra bişiler söylemeni tavsiye ederim sana
senden çok dini sohbete katılmışımdır ama bu burdaki gerçekleri görmemi engelmemez ufkunuzu biraz açık tutun lütfen anlamadan dinlemeden fevri davranarak reddetmeyle hiçbiryere varamazsın ortada bir yanlış varsa görmezlikten gelerek değil üzerine giderek çözmek gerekir arkadaşım umarım anlatabildim

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-11-2009   #8
KRDNZ

Alıntı:
sen diyorsunki kadın yalan söylüyo böle bişi yok ölemi :D bu kadar saf olma arkadaşım lütfen ama burda bazı gerçekler vurgulanmak isteniyo dine hakaret yok şeriat diye uygulanan kanunların olumsuzluklarından bahsediliyo ama sen ne görüyon anlayamadım gerçekten? sende demişsin iranda hayat nasıl bilmiyorum diye ama yorum yapmışsın bilmediğin konularda yorum yapmamanı araştırdıktan sonra bişiler söylemeni tavsiye ederim sana
senden çok dini sohbete katılmışımdır ama bu burdaki gerçekleri görmemi engelmemez ufkunuzu biraz açık tutun lütfen anlamadan dinlemeden fevri davranarak reddetmeyle hiçbiryere varamazsın ortada bir yanlış varsa görmezlikten gelerek değil üzerine giderek çözmek gerekir arkadaşım umarım anlatabildim
Asıl komik olan sizsiniz sadece görmek istediğiniz şekilde görmüşsünüz İran'da yaşadınız galiba siz iyi biliyorsunuz anlaşılan Ben diyorum ki benim dinimde sokak ortasında kimse rencide edilmez eğer böyle birşey varsa insanların yanlışıdır Sİz dini kötülemiş İran'daki hayatı örnek göstermişsiniz Din İran'daki yaşam değildir İRan'daki hayat eğer bu kadının söylediği gibiyse bu islamiyet değil diyorum ben Umarım siz de beni anlamışsınızdır
Bu kadını daha önce de görmüştüm bir tv kanalında Şöyle söyleyim sürekli islamiyeti kötüleyen malum kanallardan birinde! Dini sohbetlere çok katılmak değil önemli olan, gittiğin sohbetten birşeyler anlamak da gerekir Sevgili Obsinate

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-11-2009   #9
sudenaz

Alıntı:

Hala şeriatı savunan arkadaşların izlemesi temenlisiyle

Bu cümleyi gördüğüm için videoyu izlemek istedim ama malesef hata verdi açılmadı
Yorumlarınızdan anlaşıldığı kadar olayı kavrayabiliyorum ama videoyu izledikden sonra içimi dökmek isterim:)
Ufkunu herzaman açık tutabildiğin için tebrikler abi bu arada çok açılma kaybolursun ama

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-12-2009   #10
JOKER

Alıntı:
KRDNZ tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
Asıl komik olan sizsiniz sadece görmek istediğiniz şekilde görmüşsünüz İran'da yaşadınız galiba siz iyi biliyorsunuz anlaşılan Ben diyorum ki benim dinimde sokak ortasında kimse rencide edilmez eğer böyle birşey varsa insanların yanlışıdır Sİz dini kötülemiş İran'daki hayatı örnek göstermişsiniz Din İran'daki yaşam değildir İRan'daki hayat eğer bu kadının söylediği gibiyse bu islamiyet değil diyorum ben Umarım siz de beni anlamışsınızdır
Bu kadını daha önce de görmüştüm bir tv kanalında Şöyle söyleyim sürekli islamiyeti kötüleyen malum kanallardan birinde! Dini sohbetlere çok katılmak değil önemli olan, gittiğin sohbetten birşeyler anlamak da gerekir Sevgili Obsinate
Birincisi ben sana komiksin demedim ve ben dini kötülemedim cümlerlerini düşünerek ve seçerek yazarsan sevinirim arkadaşım bana dini kötülediğim bir cümlemi gösterirsen sevinirim? ben burda şeriat adı altında yapılanları söylüyorum iranda yapılanlar tabiki dinimizde olmaması gerekenler ve yanlış uygulamalar ama insanlar bazı kuralları kendilerine göre değiştirip sonrada bunları çok eski geleneklermiş gibi sunmayı çok severler irandada yapılan bu aslına bakarsan, şuan şeriat rejimiyle yönetilen birçok ülkede benzer görüntüler var o zaman ortada bir yanlış var şeriat bu videodaki söylenenler değilse bu kadar ülke neden yanlış bir şekilde uyguluyo bunu hepsimi hatalı yoksa işlerinemi öle geliyo? mesela afganistanda taliban şeriat yönetimi yapıyo kadınlar hurkayla geziyo hiçbir hakları yok nerdeyse yani şeriatı savunurken bunumu savunuyorsunuz ? cümlelerinizden anladığım kadarıyla bunu savunmuyorsunuz ama şeriatın olduğu yerde cumhuriyet demokrasi olmaz en güzel örnek osmanlıdan verilebilir ama osmanlıda son dönemlerinde yine satılmış şeyhülislam lar tarafından çok büyük darbeler almıştır buda bir gerçektir islama aykırı diye birçok alanda geri kalınmıştır osmanlının çökmesinde kuşkusuz bu tavırlarda etkili olmuştur bu vatan işgal altındayken ingiliz birliklerine yardım edin onlar bizim kurtuluşumuz milis kuvvetlere (mustafa kemal dahil) yardım etmeyin onlar vatan hayini diye fetvalar verilmiştir çünkü benim milletim dinine bağlıdır din dedinmi akan sular durur günümüzdede din istismarı devam etmektedir malesef ama bizim ilerici düşünmemiz gerekir türkiye dünyada çeşitli aktörler tarafından yönlendirilen önemli bir piyondur türkiyenin bölünmesinden ılımlı islama geçmesinden iç savaş çıkmasından kimler çıkar sağlar bir düşünmek lazım anlık fevri değil sakin ve uzun vadede düşünmek lazım iran islam devrimi neden yapılmıştır kim desteklemiştir sebepleri nelerdir konuya geniş açıdan bakarsan daha net görürüz ben bu konularda günlerce konuşabilirim çünkü araştırırım ve çok okurum ama karşımdakinin beni en azından anlamasını isterim iyi geceler

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 04-13-2009   #11
dejavu2009

" Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'in ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlıyoruz"

Sanırım söylenen en önemli cümle bu

İLGİNÇ BİR DİZİ;

http://www,dizimag,com/stephen-hawki...eady-dizi.html
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com