![]() |
Cevap : Bir Türbanlıdan Şok İtiraflar |
![]() |
![]() |
#2 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Bir Türbanlıdan Şok İtiraflarNedendir bilinmez videonun sesi gelmedi,'İslamcıların kadınlara uyguladığı terör' başlığından ne maksatla servis yapıldığını da anlamak güç değil,burada önemli bir noktayı belirtmek gerekiyor,islamcılardan kasıt müslümanlarsa ve müslümanlar da kuranı kerime inanıyorsa kuranı kerimin nizamına boyun eğmelidirler,kuran nizamı ise şeriattır,şeriat üzerinden terörle suçladığınız ise Mevladır zira hükümler yaratıcı tarafından konulmuştur ![]() Ayrıca sizin gibilerin lanse ettiği gibi şeriat sadece kadına değil cinsiyet gözetmeksizin herkese karşı uygulanır,kadın üzerinden şeriat=İslam a bir saldırırdır aldı başını gidiyor,şeriat hükümlerini tek taraflı uygulayanlar üzerinden sürdürülen bu karalama yarım yamalak bilgiyle hüküm verenleri destekleyenler tarafından sürdürülüyor ![]() Şeriatı gerçekten merak ediyorsanız açarsınız kitapları Osmanlı dönemindeki gerçek hocalar tarafından uygulanan hükümleri okursunuz,o zaman şeriatın gerçekte ne olduğunu anlarsınız diyecem ama,bu fikri savunanlara bunu anlatmak,kayanın anlattıklarınızı anlamasına benziyor,o yüzden anlaşılmayı beklemiyorum ![]() Israrla ve inatla diyorum ki,şeriat özlemi içerisinde olan biri değilim,içinde bulunduğumuz düzen her istediğimi yapmama olur veriyor ve ahireti kaybederken nefsimi olabildiğince eğlendiriyorum,bunun da karşılığını ahirette zebanilerin elinden altın tepside alacaz,ben sadece; Yaptıklarımıza kılıf uydurmak için gerçek manada ki şeriatı karalamanın bir anlamı olmadığını,ve terörle suçladığınız şeyin gerçekte ne olduğunu bilmediğinizi söylüyorum o kadar,şayet sizi dediğiniz gibi ise haşa terörün başı Hz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
JOKER
|
![]() Cevap : Bir Türbanlıdan Şok İtiraflar:D önce videoyu sesli dinle istersen ![]() merak etme tarih bilgim çok iyidir benim ,osmanlıyıda ilk türk devletlerinide iyi bilirim ![]() ![]() ![]() şeriat kanunlarıyla devlet yönetilemeyeceğini bir gün anlıcaksın ama ne zaman aslında sende biliyorsun böle bişi olamıcağını ama işte yaşadığın ortam ailen toplum vs ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | ||
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Bir Türbanlıdan Şok İtiraflarAlıntı:
Alıntı:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
JOKER
|
![]() Cevap : Bir Türbanlıdan Şok İtiraflarsüper bir cevap vermişsin valla sende beni güldürdün :D:D |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Bir Türbanlıdan Şok İtiraflarVideo gerçekten de çok komik çok saçma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bence böylesi insanlarla dinimizi kötülemektense birkaç dini sohbete katılın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
JOKER
|
sen diyorsunki kadın yalan söylüyo böle bişi yok ölemi :D bu kadar saf olma arkadaşım lütfen ama burda bazı gerçekler vurgulanmak isteniyo dine hakaret yok şeriat diye uygulanan kanunların olumsuzluklarından bahsediliyo ama sen ne görüyon anlayamadım gerçekten? sende demişsin iranda hayat nasıl bilmiyorum diye ama yorum yapmışsın bilmediğin konularda yorum yapmamanı araştırdıktan sonra bişiler söylemeni tavsiye ederim sana ![]() senden çok dini sohbete katılmışımdır ama bu burdaki gerçekleri görmemi engelmemez ufkunuzu biraz açık tutun lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
KRDNZ
![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bu kadını daha önce de görmüştüm bir tv kanalında ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
|
![]() Cevap : Bir Türbanlıdan Şok İtiraflarBu cümleyi gördüğüm için videoyu izlemek istedim ama malesef hata verdi açılmadı ![]() Yorumlarınızdan anlaşıldığı kadar olayı kavrayabiliyorum ama videoyu izledikden sonra içimi dökmek isterim:) Ufkunu herzaman açık tutabildiğin için tebrikler abi bu arada çok açılma kaybolursun ama ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
JOKER
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Bir Türbanlıdan Şok İtiraflar" Atatürk'ün kurduğu Cumhuriyet'in ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlıyoruz" Sanırım söylenen en önemli cümle bu ![]() ![]() ![]()
|