Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Bir Tutam Hikaye

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
acının, ilacı

Acının İlacı

Eski 04-12-2009   #1
Gözyaşı

Acının İlacı

Tek oğlunu kaybeden üzüntü içindeki çin’li kadın bir din adamına gider ve, “hangi duaları etsem, hangi büyüleri, sihirleri yapsam oğlumu bana geri getirir?” diye sorar

Ona birkaç teselli sözü söyleyip, geri yollamak yerine; din adamı, “bana asla acıyı tatmamış bir evden, bir hardal tohumu getir Onu, senin yaşamından acıyı yok etmek için kullanacağız” der

Kadın hemen bu büyülü tohumu aramaya başlar Çok güzel, kocaman bir evin önüne gelir ve kapıyı çalar “Asla acıyı yaşamamış bir ev arıyorum Burası öyle bir yer mi? Bu benim için çok önemli” diye sorar

Onu içeriye alırlar ve “sen yanlış yerdesin” diye söze başlarlar Daha sonra son günlerde başlarından geçen tüm trajik olayları anlatmaya koyulurlar

Kadın kendi kendine düşünür “Bunlar benden daha acılı, bunlara birinin yardımcı olması gerekir” Ve orada kalıp onlara yardımcı olmaya karar verir

Daha sonra başka evler aramayı sürdürür, acısı olmayan Ama nereye gitse herbirinden acı dolu binbir hikaye duyar Ancak insanların acılarını azaltabilme işine öylesine kendini kaptırır ki neredeyse oğlunun acısını ve onu unutturacak olan hardal tohumunu aramayı unutur Böylece yavaş yavaş acı onun yaşamından çıkar gider

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com