![]() |
Türk Yönetim Felsefesi... |
![]() |
![]() |
#1 |
VANDETTA
![]() |
![]() Türk Yönetim Felsefesi...Türk ve Japon şirketleri arasında bir kürek yarışı düzenlenmesine karar verildi ![]() varabilmek için uzun ve zorlu bir hazırlık döneminden geçti ![]() geldi ve iki takımda kendini hazır hissediyordu ![]() Japonlar yarışı bir kilometre farkla kazandılar ![]() Türk takımı çok sarsılmıştı ![]() Türk Şirket yönetimi yarışın açık farkla kaybedilmesinin nedeninin bulunmasına karar verdi ![]() sonucu hata bulundu ve çözüm önerisi getirildi ![]() Japonların takımında 8 kişi kürek çekiyor,1 kişi dümencilik yapıyordu ![]() kullanıyordu ![]() yeniden yapılandı ![]() bölgesel dümen müdürü - Kürek çekmekle görevli kişinin performansından sorumlu 1 Dümen yöneticisi, - ve 1 kürek çekme elemanı ![]() İkinci yarışı Japonlar iki kilometre arayla kazandılar ![]() Tepesi atan Türk şirketi yönetim kurulu hemen harekete geçti ![]() Yarışın kaybedilmesinden sorumlu tutulan kürekçi kovuldu ve müdürlere sorunun çözümüne olan katkılarından dolayı ikramiye verildi ![]() Ç-alıntıdır
![]() |
![]() |
Cevap : Türk Yönetim Felsefesi... |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Türk Yönetim Felsefesi...![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Türk Yönetim Felsefesi... |
![]() |
![]() |
#3 |
KRDNZ
![]() |
![]() Cevap : Türk Yönetim Felsefesi...Çok doğru bir tespit yapmışlar ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|